התחשבות ברצונה: מה עליך לדעת?
אורן
רוצה יחסי מין אבל היא לא
⌄
אז ככה אני כבר בקשר ומערכת יחסים עם בחורה בת 16.5 ...דיברנו בקשר שלנועל הכול כולל הכול!גילי הוא 18.5שזה כולל יחסי מין-שימו לב הדיעה שלה בנושא היא חרוטה אני יגיד ככה "אני עושה את זה רק אחרי החתונה אין לי רצון לזה אין לי כלום" עכשיו היא קבעה זמן מסוים לזה שרק בזמן הזה תעשה את זה היא נתנה לי לעשות לה דברים דחפתי לה אצבעות לאיבר מין-מיששתי נגעתי לה בחזה בכול מקום פשוט ...היא נותנת לי את כול המגע המיני הזה כמשהו מינימלי כדאי לספק שלא ירגיש רע כי "לא יכולה מין" רבתי איתה על זה כמה פעמים ניסיתי לשכנע בכול סוגי הגישות שיש שזה גישה עדינה,פראית,לוחצת וכול מיניי- בנוסף שהיא ילדה מה זה טובה ילדה של בית שמורה בתולה,נקייה טהורה,אין דברים כאלה ילדה של אמא-לפניי לא ידעה מה זה גבר בכלל פשוט כלום עד שנפתחה אליי לקח לה כול החצי שנה שאנחנו ביחד עכשיו זה מפריע לי כול פעם מחדש היא אומרת לי אין לי בעיה שיהיה מהצד יעני יחסי מין אמרתי לה ילך לנערת ליווי חופשי לא יחכה לך ניבלתי את הפה עכשיו לא מתאים ללכת לבחורות אחרות שיש לי חברה שאמור לקרות איתה לא מתאים לי כול העיקרון שלה ותראו היו לנו לא מעט ריבים אנחנו מכורים אחד לשני אבל קשה קשה זה צריך לקרות מין אני כבר בראש להיפרד מימנה...להגיד לה כמו שהצד שלך לא רוצה ואני כן ולמה שתקבעי אם יקרה או לא-?! יעני יש ניגוד וזה כבר לא בריא במערכת יחסים אני לא מוכן יותר מה לעשות אני משתגע ניסיתי הכול לשכנע רמיזות,עדין כול הדרכים שיש היא נשארת בראש המעצבן של רק בחתונה...עזרו לי בבקשה אני מיואש אין דבר כזה מין טהור מאהבה טהורה לא יודע למה אני כבר לא מאמין במערכת יחסים שיגמר הקשר עם החברה שלי עכשיו הלך לי כול האמון באהבה-יוסיף דבר חשוב ממש לאחרונה היה מקרה סיפרה לי שבמהלך האקט והפעולה שמששתי לה למטה נשרט לה באזור ישר ריב התפתח ואמרה לי "זכותי בזמן שכואב לי לסרב וגם זכותי לא לרצות" אז אני אמרתי לה "זכותי גם לא לרצות את הקשר"...והיא נרתעה ישר ואמרה "רק ביגלל זה" ואומרת "לי יודעת שאתה סובלני ולא ביגלל זה רוצה אותי וגם לא אמרתי שלא מסכימה לך" אני מרגיש כבר מגעיל וסוטה תעזרו לי פה אם טעיתי בפורום תעבירו חייב עזרה מקצועיתתודה,וחג שמח..
ד"ר אורן חסון
האם אתה יודע ויכול לכבד את רצונה?
⌄
אורן יקר,
אני מפנה אותך לשאלה דומה עליה עניתי לא מזמן. קרא את הכל! גם את תשובותי, וגם את התייחסותו של הבחור, בן גילך, ואולי תלמד משהו על אהבה ועל אחריות.וקח בחשבון שמה שכתבתי שם נכון ומשמעותי עוד יותר במקרה שלך, כאשר היא צעירה יותר באופן משמעותי (ושנה וחצי בגיל הזה זה מאד משמעותי). השאלה היא אם אתה אחראי מספיק, ודואג לה מספיק כדי להתחשב בה. אם אתה לא יודע ומסוגל להתחשב בה ובצרכים שלה, אז כנראה אתה לא מה שהיא זקוקה לו. אולי עדיף, במקרה הזה, שהיא תיפגע מהפרידה ממך לפני שתקיימו יחסי מין, מאשר אחרי.כאן תמצא את השיחה עם הפונה הקודם:http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3379161