משבר בזוגיות: האם כדאי לפנות לייעוץ?

תאריך פנייה: 22.04.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
נ
אמון שנפגע
22.04.2011 • 02:28

היי אני בת 27 פרודה מחבר שלי בערך חודשיים לאחר שנתיים של זוגיות. .לאחר שנה וחצי של זוגיות החלטנו לעבור לגור יחד לקחת צעד קדימה ביחסים ,דבר שהלחיץ אותי מאוד. הגעתי למצב שחיפשתי לברוח יצרתי קשר עם אקס מיתולוגי שלי כדי להפגש איתו לקפה והחבר גילה,החילט לסלוח והמשכנו הלאה כאשר מאותו רגע כל מה שהוא עשה זה לפגוע בי מה שבא לידי ביטוי בחוסר התעניינות חוסר תקשורת, פגישות מעטות פעם בשבוע. שקרים שגיליתי.החלטתי לסיים את הסבל ולהפרד , לאחר חודשיים של חזרות ופרידות הגיעו לאוזניי שמועות על כך שמנסה להמשיך הלאה תוך יצירת קשר עם בנות אחרות פלירטוטים וכו...כעת הוא מעוניין שנחזור שנשאיר הכל בעבר,אפילו שנלך לייעוץ כלשהו...קשה לי להשאיר את העבר מאחור איני יודעת אם זה אפשרי בכלל....איבדתי את האמון בו...האם ניתן לגשר על הכל ולהמשיך הלאה? האם יש זוגות שמצליחים לעשות זאת?תודה :)

ד"ר אורן חסון
עד כמה חזקה האהבה שלכם? האם היא שם?
25.04.2011 • 20:34

נ יקרה,
קשה. קחי בחשבון שהאמון של שניכם נפגע, וקחי בחשבון ששניכם לא יציבים באשר לרגשות שלכם ולזוגיות שלכם. האם אתם רוצים ללכת ליעוץ זוגי בשלב זה? – עשו זאת רק אם אתם באמת אוהבים זה את זה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
נ
עד כמה חזקה האהבה שלכם? האם היא שם?
04.05.2011 • 04:38

האהבה שלנו מאוד חזקה, נורא מוזר לי ללכת לייעוץ זוגי בשלב כל כך מוקדם ביחסים שלנו..ישנה דרך אחרת לשנות דברים?