רגשות מעורבים לאחר פרידה
גלי
רוצה להתגרש
⌄
חיי עם בעלי במשך 24 שנים היו רצופים בקשרים עם נשים אחרות אלימות פיסית פעם אחת וזלזול חוסר כבוד והערכה ומילות גנאי..תמיד סלחתי הבלגתי..איננו מקיימים יחסי אישות מזה כ-6 שנים..אזרתי אומץ פניתי לעוד ולאחר החג אנו אמורים להתגרש ..עפי הסכמות בדיון..ולמרות זאת ואני בטוחה שאין לי כבר אליו כלום אני מוצאת את עצמי מאושרת מאוד ופתאום בוכה וקשה לי לשחרר..שוחחתי עימו המון פעמים לפני ההליכים באמצע וגם עכשיו שאנו שניה לפני הסוף..שאלתי אם נוכל לדעתו לאהוב להמשיך הלאה תגובותיו:לא בטוחח בכלל.לא יודע.כדאי שנגור בנפרד זמן מה כדי לדעת מה רוצים..שום דבר שאמר לא גרם לי להבין שהוא מעוניין..למה אני בכלל פונה אליו לעזאזל אם השגתי רצוני..ואין רגשות אליו?חייבת הסבר..
ד"ר אורן חסון
להתמודד עם רגשות מעורבים
⌄
גלי יקרה,
אולי כי את נעה בין רגשות מעורבים: הקלה, על זה שאת משתחררת מיחסי נישואים רעים, ועלבון, מצד שני, על מה שעברת במשך אותם נישואים רעים. ואולי הבדיקות שאת עושה הן כדי לראות אם אולי יש תוכלי לקבל תיקון מסויים מאותו עלבון (אם הוא מבין שהוא מפסיד אישה טובה), או כדי לראות אם את יכולה להימנע מעלבון אחר – הסטאטוס של אשה גרושה.גלי, יש לך הזדמנות לחיות אחרת. זה לא יהיה קל. זה מפחיד. זה לבחון מחדש התמודדות עצמאית, הן מבחינה כלכלית והן מבחינה חברתית, וזה לראות מחדש מה יכול לקרות בשטח הזוגי. מפחיד, אבל גם הזדמנות. נצלי אותה.
גלי
להתמודד עם רגשות מעורבים
⌄
לד"ר אורן חסוןרוב תודות על תשובתך המהירה.אתה צודק בהחלט.שכרתי דירה אתמול ואני בהחלט יוצאת לחיים חדשים.חג שמח ותודה