הגיון שונה: כשבן הזוג פועל אחרת

תאריך פנייה: 16.04.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אלמונית
אכזבה
16.04.2011 • 18:05

היה לי בן זוג לפני שנה וקצתהייתה זוגיות מושלמת ואחרי הרבה שטויות מהצד שלי נפרדנו אני לא מצליחה לשכוח ממנו ואני יודעת שהוא כבר בזוגיות ביררתי שהוא לא אוהב את הבחורה שלו היא נוחה לו ואליי יש לו רגשות אמיתיים אבל הוא פגוע מאוד החלטתי לעשות משהו בנידון שלחתי לו הודעה הוא חזר אלי במידיי בלחץ אם קרה לי משהו והסברתי לו שלא ואנחנו צריכים להיפגש ב4 עיניים הוא הבין ואמר שידבר איתי ונקבע בשבוע הבא והוא לא צלצל בכלל !!! מה אני צריכה להבין ? ולפני כמה חודשיים שהוא היה במצב קשה הוא התקשר אליי היה זקוק לי למרות ששנה לא נפגשנו רישמית רק במקרה ובאתי וישבנו ודיברנו וראיתי את העיניים שלו שלא יודעות לשקר וגם הוא בכוונה אמר לי שהוא נמצא עם הבחורה שאני ידעתי שהם פרודים כדאי עדין להכאיב לי .. הוא חשש שבגדתי בו לכן נפרדנו .. הוא לא נתן לי עכשיו שהוא לא צלצל צאנס להתנצל ולהגיד לו שהתבגרתי והיום אני שונה ואני עדין אוהבת אותו ולא המשכתי קדימה כמו שהוא בטוח .. לא נראה לי הגיוני שהוא יוותר על לראות אותי ולא התקשר

ד"ר אורן חסון
הגיון שונה
17.04.2011 • 01:16

אלמונית יקרה,
כתבת שלא נראה לך הגיוני שהוא יוותר על לראות אותך ולא התקשר, אלא שהעובדות הן שהוא כן ויתר על לראות אותך ושהוא לא התקשר. בהנחה שלא קרתה לו תאונה כלשהי שמנעה ממנו ליצור איתך קשר, כנראה שההגיון שלו עובד אחרת, ועל פי ההגיון שלו זה כן בסדר.זה לא אומר שזה קל. אבל אולי זה אומר שאת לא מכירה אותו כפי שהיית רוצה להכיר אותו? העובדה הזו כשלעצמה היא לא פשוטה להכיר בה, כי היא אומרת שיש לך פחות שליטה על מה שקורה מכפי שהיית רוצה. ומחשבה עברה בי שאולי לו היית מכירה אותו היטב היטב, אולי מראש לא היית עושה את ה"שטויות" שעשית. קחי זאת בחשבון בהמשך דרכך, כלומר, להבין שהצד השני הוא לפעמים בלתי צפוי מבחינתך, ושאולי צריך להתייחס אליו יותר בזהירות (קרי: בהתחשבות) כשאת רוצה להשיג מטרות כלשהן (קרי: שיתוף).אם הוא לא ייצור איתך קשר, הדרך היחידה שלך לנסות ולומר לו משהו תהיה ביוזמה שלך. פשוט, כי זה או שהוא או שאת. מצד שני, בהחלט יכול להיות ששוב תנסי ושוב הוא לא ייענה לך, כך שיכול להיות שהוא לא ירצה לתת לך צ'אנס לומר את מה שאת רוצה לומר. אם זה מפחיד אותך, כדאי להמשיך הלאה כבר עכשיו, כי זה מה שנשאר...

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083