קונפליקט רגשי בזוגיות

תאריך פנייה: 13.02.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שדד
בזוגיות 5 חודשים ובבעיה רצינית
13.02.2011 • 16:24

קודם כל אני בן 25 ורק בגיל 24 (לפני שנה) חויתי נשיקה ראשונה עם בחורה בשם דנה.התאהבתי בה מהפגישה הראשונה ויצאנו שבועיים וחצי עד שהיא חתכה. זאת היתה האהבה האמיתי הראשונה שלי.כשהיא עזבה בכיתי נורא כמה חודשים.לפני 5 חודשים הכרתי בחורה שהיא אחות של חבר קוראים לה שיר.היא מטורפת עלי אוהבת אותי עושה הכל בשבילי,אני אוהב אותה אבל זה ברור לי שהאהבה שלי אליה פחות מאשר האהבה שלה אלי.נקשרתי נורא למשפחה שלי והיא לשלי,ההורים שלה מתים עלי ואני ממש מתחבר אליה בצורה טובה.אנחנו מתראים יחסית הרבה בערך 3 פעמים בשבוע אפילו 4 ( הכוונה ללילות כמובן או שאני אצלה או שהיא אצלי ולהיפך).אבל משום מה אני מרגיש הרגשה לא טובה בבטן,סוג של חנק או מושג שקשה לי למצוא תיאור שלו...אני חושב שזה בגלל שלא חויתי הרבה האהבות בחיים שלי ואני תמיד משווה אותה לדנה,אולי זו טעות... אולי לא אבל משהו מפריע ליובאמת נורא חבל לי לסיים את זה כי היא מדהימה ולא תהיה בחורה שאוהבת אותי כמו שהיא ונותנת לי מעצמה ( לא במובן המיני אבל גם) היא באמת מדהימה ....למשל הייתי אצלה בבית 4 ימים רצופים ועכשיו חזרתי ואני מרגיש חנק.. כאילו הרגשה מוזרהלא יודע מה לעשות כי אם אני לא רואה אותה שבוע אני מתחרפןאני בטוח שהבעיה היא אצלי אולי אני לא שלם עם עצמי לא יודע

ד"ר אורן חסון
מורכבות שצריך להבין יותר לעומק
13.02.2011 • 22:39

שדד יקר,
עושה רושם שאתה מאוהב מצד אחד, או לפחות נזקק לנוכחותה, ומתגעגע מאד לאחר כמה ימים שאתם לא מתראים, אבל גם שמשהו אחר פועל עליך במנוגד לזה. אני לא יודע מהו. נתת כמה אפשרויות, ויתכנו גם אחרות. לצערי, לא אוכל לתת לך תשובה ממשית מבלי שניפגש ונדבר על כך לעומק. הלוואי שהייתי יכול. עושה רושם שאתה אישיות מורכבת, ולכן גם שהתשובה אולי לא לגמרי פשוטה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083