ירידה באינטימיות בזוגיות

תאריך פנייה: 06.02.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ליטל
תדירות יחסי המין
06.02.2011 • 20:30

שלום רב,
אני גרה עם חבר שלי קרוב לשנתיים ווביחד קרוב לחמש שנים לאחרונה היו לנו הרבה וויכוחים ובעיות וכך גם תדירות יחסי המין ירדה באופן משמעותי וגם כשהיינו משלימים המין עדיין היה בערך אחת לשבוע אם לא יותר בטענה שהוא לא יכול לשכוח את הוויכוח עכשיו כבר תקופה שממש טוב כבר כמה חודשים ועדיין תדירות הסקס היא פעם בשבוע למרות שהסקס הוא טוב לדעתי אני תמיד משתדלת להיות זמינ כשנוח לו גם אם זה למשהו קצר לפני עבודה אחרי מתי שיש לו זמן...אני יודעת שכמעט כל הגברים נמצאים תדיר באתרי פורנו ואצלו זה כנראה בממוצע אבל ההרגשה שהוא מנצל כל הזדמנות שאני לא בבית גם אם זה לחצי שעה....ואני לא יודעת אם יש לי את הזכות להגיד לו משהו על זה כי עם כל הכבוד אלו החיים שלו וזכותו לעשות מה שבא לו וגם אני נהנת לפעמים מאתרי סקס למינהם אבל מצד שני זה מאוד כואב לי שאני תמיד מחפשת את הקרבה אליו והוא מחפש רק הזדמנות להכנס לאתרי סקס...ולכן התדירות של יחסי המין שלנו מתמעטים.השאלה האם אני צריכה להעיר לו משהו על זה בכלל ואם כן איך ומה להגיד...תודה רבה

ד"ר אורן חסון
אינטימיות מכבידה?
07.02.2011 • 00:43

ליטל יקרה,
עושה רושם שהיחסים ביניכם, ובעיקר האינטימיות (ולא דווקא המינית) מכבידה עליכם. כשהוא כועס עליך, הוא מתקשה להרגע, ואז או שהוא "מעניש" אותך, או שהוא באמת ובתמים מתקשה להיות אינטימי איתך. שוב – לאו דווקא באופן מיני, אלא באופן חם, להראות חיבה וקירבה. הירידה בתדירות יחסי המין היא רק תוצאה של זה, כי אז לא צריך לטרוח להתקרב זה לזו קודם, מה שקשה לכם. עושה לי רושם מתיאורך שההסבר השני נכון יותר.אתם צריכים ללמוד לטפח קירבה זה לזו, שיחות אינטימיות, ודרכי ניהול כעסים שלא יגרמו לטונים גבוהים מצדך, ולא לטיפולי שתיקה והתרחקות מצידו. ואם צריך, לכו ליעוץ זוגי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083