אובדן רומנטיקה לאחר לידה

תאריך פנייה: 08.02.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
א
זוגיות על שרטון
08.02.2011 • 13:20

אשתי מאז הנישואים ולאחר מכן לידה כבר לא נמשכת אלי כמו בעבר זה מתבטא ביחס הבין אישי, זוגיות, אהבה ,היחס לבית . היא שומרת מסורת וכמובן נידה אני חילוני ומכבד את רצונה אך למרות הכל כשיש את הזמן המתאים היא לא בהתלהבות יתרה ממגע . אני מאוד מקפיד לשוחח איתה על כל מה שקורה ביננוהיא טוענת שמשהו נדפק אצלה בראש מאז הלידהבעבודה היא מאוד מוערכת ועושה עבודה לשביעות רצון כולם אבל כשהיא מגיעה הביתה היא לא מסוגלת לעשות כלוםאני מאוד חושש שזה יגמר לי (אני כבר לא יכול לשאת בשיחות המתמשכות פשוט אובד עצות אני מתחיל לפקפק בנכונות דבריה ) בבקשה תנו לי דרך להבין

ד"ר אורן חסון
לחפש סיוע להוריד את הזוגיות מהשרטון
08.02.2011 • 22:47

א יקר,
טבעי שהרומנטיקה נעלמת לאחר לידת הילד/ה, כי העולם הרגשי שלה מוצף (שלא לדבר על הפיזיולוגיה המשתנה, והחשיפה והאינטימיות). לא מעט נשים "נעלמות" לבן זוגן לתקופה קצרה או ארוכה לאחר הלידה. זה נכון עוד יותר אם יש קשיים מסויימים מראש, כמו אלה הקשורים למבוכה, חוסר ביטחון או רגשי אשם הקשורים במין, למשל, שהצורך (יצירת זוגיות) והתשוקה של ראשית הקשר, מסייעים להתגבר עליהן בהתחלה. לפי תאורך, יכול גם להיות שהיא סובלת מדיכאון שלאחר לידה, גם אם היא לא מזהה זאת כך.מכיוון שהיא טוענת שמשהו נדפק אצלה בראש מאז הלידה, יש לך הצדקה לבקש ללכת לטיפול ביחד. או לפחות שתלך לבד. השיחות שלך לבד איתה לא עובדות, והתקשורת ביניכם לא עובדת. אתם צריכים לטפל בזה, כי אתם הולכים זה לזו לאיבוד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083