כעס וזוגיות: מה עושים?
עצמי
בקשה לעזרה דחופה
⌄
אני נואשת ואין לי מושג מה לעשות לפני כשבוע מצאתי בשיחות של בעלי כי שוחח עם מישהי במשך 45 דק' וגיליתי שהוא מוחק את כל הסמסים ממנה וגם את השיחות הנכנסות ויוצאות הוא בתגובה מאשים אותי שאני קנאית ומדמיינת דברים אותה בחורה לומדת איתו בלימודים והיא רווקה (שכחתי לציין שאנחנו נשואים) והמעצבן שהיא נראית ממש גרוע ואני מעולם לא דמיינתי שבחורה מסוגה תערער אותי מתישהוא בחיים וכאמרתי לבעלי שזה לא מתאים יותר הקשר שלו איתה והוא ייאלץ לבחור מכיוון שטוען שאין ביניהם כלום הוא החליט לבחור בלעזוב את הבית וזה מאשר לי את כל החשדות שהיו לי.אציין שלפני כחוגדש מצאתי גם כדורי ויאגרה הוא טען שהם מלפני 7 שנים אך לפי תאריך הייצור שלהם הם יוצרו ב-08/08 וגם כאן הוא טען שאני הוזה וכו'בקיצור סיפור שלא נגמר ..... אני לא ישקר אני אוהבת אותו אבל פשוט נמאס לי להיות מטומטמת ופראיירית הספקות וכל הנסיבות לעיל משגעות אותי ולא נותנות לי מנוח אני פונה אליך שתייעץ לי בסיפור שלי כי אני ביקשתי ממנו שמחר יעזוב את הבית.בכבוד רב,המובסת
ד"ר אורן חסון
כשהכעס מנצח
⌄
עצמך יקרה,
המכתב שלך לא עקבי. מצד אחד את כותבת שהוא החליט לעזוב את הבית (שמאשר את החשדות ש... מה בדיוק? שהוא בוגד בך? שהוא ממילא תכנן לעזוב? שמוטב קודם מאשר אחר-כך?), ומצד שני, שביקשת ממנו שיעזוב מחר את הבית.מצד אחד את כותבת שהיא נראית גרוע, ומצד שני, זה דווקא מה שמעצבן אותך. האם היית מרגישה טוב יותר אם היא היתה נראית ט וב?את נסערת מאד, וכועסת מאד, וכרגע מה שמניע אותך הוא הכעס. במצב זה כבר החלטת. וההחלטה שלך היא כנראה להעניש אותו (שיהיה עם המכוערת ההוא אם זה מה שהוא רוצה!), גם אם בזה את מענישה את עצמך. במצב זה גם השאלה שהפנית אלי מיותרת. אם וכאשר תרגעי, ותרצי לנסות לשקם את הזוגיות שלך, עשי זאת. ולכו ליעוץ זוגי כדי ששניכם תקבלו פרופורציות, ותתחילו לתקשר ביניכם כראוי.