ריחוק זוגי וחוסר אינטימיות

תאריך פנייה: 10.02.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שוהם
סקס
10.02.2011 • 12:46

שלום רב
!אני ובעלי בני 31 ובסך הכול ביחד כ-7 שנים.(נשואים שנה ו-3 חודשים.)שנה אחרי שהתחתנו החלטתי לשמור נידה (12 ימים בחודש ללא סקס).אני יודעת שקשה לו והוא טוען שאני לא מביאה לו ,אבל לאחר 12 הימים שכבר מותר אז הוא לא יוזם ואם אני יוזמת אז אין לו כוח,ואולי רק שבוע או כמה ימים אחרי שמותר אנחנו עושים זאת.אני יודעת שהוא מסתכל בפרונו במחשב ולעיתים אני חושבת שהוא מעדיף זאת על פני.(וא גם מעשן גראס אז אולי גם זה משפיע, אני לא יודעת).אני לא יודעת מה לעשות??? ומאוד מאוכזבת מהעניין ומרגישה שאני כבר לא מושכת ואין לו עניין בי.נא עזרתך,יום נפלא .

ד"ר אורן חסון
אינטימיות
10.02.2011 • 23:55

שוהם יקרה,
אני מניח שכאשר זה כבר נעשה סיפור של יחסים, וטעון, והוא מרגיש צורך להתפרק, הרבה יותר קל לבד מאשר איתך. זה בעיקר אומר שהוא מתרחק ממך, ואולי כי הוא מרגיש שאת מרוחקת ממנו. וכשאין אינטימיות, זה נראה ומרגיש כחוסר משיכה. אתם צריכים לטפל בזה. להתקרב רגשית, קודם כל, ואינטימית – גם אם זה ללא המיניות ו/או במקביל לה. זה מאד חשוב, וכשאתם צוברים כעסים קטנים, האינטימיות חסרה. וסקס ללא אינטימיות נדיר יותר.נסו ליצור מחדש את החופשיות שלכם זה לצד זה. בילויים, שמחת חיים, וחברות.ויכול להיות שעיקר הכעס שלו זה על ימי הנידה שעליהם החלטת. האם הוא מעניש אותך במודע או שלא במודע? לא יודע. אולי באמצע. בכל מקרה, יכול להיות שזה מרחיק אותו, והוא אומר לעצמו שהוא מתרגל בלעדייך, אולי מתוך תקווה שתשני זאת.אם זה ממשיך כך, ואם לא תצליחו ליצור את האינטימיות הזו מחדש, לכו ליעוץ זוגי. חבל שזה יימשך כך עוד זמן רב, כי אז ההרגל והטינה יתגברו עוד, ויהיה יותר קשה להתגבר על הריחוק.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083