עזרה חיצונית, דחוף

תאריך פנייה: 07.02.2011 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
אלמונית
חייבת עזרה בדחיפות-לא סובל דיחוי
07.02.2011 • 05:47

אני נשואה כמעט שנה אני בת 24 ובהיריון בחודש שניאני לא מאוהבת בבעלי ולא נמשכת אליו אנחנו רבים המון ואני אומללהכל החיים המשפחה שלי דחפה אותי שאתחתן וכשניסיתי להגיד שאני לא רוצה המשפחה צידדה בבעלי והייתי השעיר לעזאזל שלהם ממש ראיתי את השנאה בעיניים שלהם שאני אומרת שלא טוב לי ושאני רוצה להתגרשאני בדיכאון, לא עובדת, ולא יוצאת מהבית אני בוכה המון, אני עצבנית וכל חיי אפלים אין לי עם מי לדבר אני מרגישה שממש בא לי לישון ולא לקוםאני רוצה את החיים שלי בחזרה ואין מי שיבין אותי בבקשה תייעצו לי אני אבודה וההיריון מפחיד אותי אני בכלל לא יכולה להיות אמא אם האבא כל כך מגעיל אותי אני רוצה לברוח ואני לא יכולה :(

ד"ר אורן חסון
עזרה חיצונית, דחוף
08.02.2011 • 00:04

אלמונית יקרה,
את לבד, וחייבת עזרה חיצונית. גם כדי להתמודד מול בן זוגך, וגם מול המשפחה שלך. ואת צודקת גם לגבי ההריון – עדיין לא מאוחר לקבל לעצמך חיים עצמאיים. אבל את צריכה לפעול בדחיפות. אני מפנה אותך לרשימה שבצד ימיןבדף העזרה הראשונהשבאתר שלי. נסי את מה שזמין תחת הכותרות של מקרי חרום, אלימות במשפחה (קו החרום – גם אם לא מדובר באלימות, יהיה מי שיוכל לייעץ לך למי לפנות), שרותים קהילתיים – עמותת גרני"ת, ויעוץ משפטי. אל תמהמהי, כי לבד, בלי מקורות תמיכה, זה הכי קשה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אלמונית
עזרה חיצונית, דחוף
08.02.2011 • 03:01

תודה לך ד"ר תודה רבהההה

מקווה שתתעודדי בקרוב
חייבת עזרה בדחיפות-לא סובל דיחוי
08.02.2011 • 09:57

הי אלמונית,קראתי את הודעתך ואני ממש ממש מקווה שתתעודדי בקרוב.את מרגשת אותי ואני חש צורך עז לעזור ולתמוך בך. ליבי יוצא אלייך ואני מבקש לאחל לך הצלחה על-פי צו ליבך ומצפונך.אני מקווה שתצליחי להסתייע בעצתם של אנשי מקצוע אך גם בכוחות עצמך, עלייך לקחת החלטה ולשלוט בחייך. אני בטוח שקיימים ארגוני נשים רבים ליוכלו לסייע לך בנושא. אנא, פני אל אחד מהם! קיימות נשים רבות במצבך ונשים רבות שהצליחו לשפר את מצבן בעקבות שיתוף ותמיכה, בעיקר ריגשית.חייכי קצת, את לא לבד...אלמוני