הוא מנסה לחזור? מה לעשות?

תאריך פנייה: 09.02.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
Adi
מה עושים?
09.02.2011 • 19:39

שלום
ד"ר, בקיצור - האקס שלי , לאחר שביטל את החתונה חודש לפני ממשיך להזכר בי...שולח לי ברכה ליום הולדת, מבקש מהוריו לצרף אותי לרשת החברתית שלהם, שולח לי תמונות של טיולים שאליהם הוא מצטרף... אני לא יודעת מה הוא רוצה .חתך האישיות שלו - ילד של אימא (מפונק, עזב את הבית בגיל מבוגר, תלותי, חסר אונים, עדין, רוחני, בורח מאחריות, אינו מסוגל להתמודד עם קשיים,אינו מודע לתפקיד ולאחריות שלו כבן זוג, אינו מגן ומגונן על בת הזוג - בקיצור אגואיסט גמור!). כאשר אני קוראת את זה אני מבינה למה קמתי והלכתי... אימא שלו, שתחיה, אישה אובססבית ושלטנית, ובעיות של חוויות קשות שחוותה כאשר הייתה צעירה ,לא הניחה לנו לנהל את חיינו הזוגיים וניסתה בכל אופן (גם סחטנות נפשית!) להפריד בנינו והצליחה! אחרי חצי שנה, הבחור יוצר קשר. הבנתי מחברים כי הוא נמצא במצב נפשי קשה, מוזנח, ומאוד בודד. יש לציין כי הסתדרנו טוב כאשר זה היה אחד על אחד, ווהזוגיות זרמה, והוא ניסה להשתנות, ובחלקו אף הצליח ולקח לתשומת ליבו התנהגויות שלא מצאו חן בעיני, למרות הערות של אימו. הוא מודע לקשר שלפי דבריו "בעייתי ואינו בריא עם אימו" . אני בדילמה, מצד אחד המשכתי הלאה, אבל מהצד השני אני מרגישה כי הוא מנסה למשןך אותי אליו בחזרה. עצה בבקשה.

ד"ר אורן חסון
את מה שטוב לך. את לא חייבת לאף אחד.
10.02.2011 • 00:33

עדי יקרה,
אז הוא מנסה למשוך אותך. אז מה? האם את מחוייבת לו?את כבר מודעת למה שיש לו לתת, כי את מכירה אותו היטב, ואת מכירה גם את עיסקת החבילה שלו. אל תושפעי מזה שהוא מנסה למשוך אותך בחזרה, אלא רק מההערכה שלך אם דברים השתנו באופן ממשי או לא. אם הוא עדיין "אגואיסט גמור!" כפי שהגדרת אותו, אז אולי טוב שהעניין נגמר כפי שנגמר, לא?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083