מתי לפנות לייעוץ זוגי?

תאריך פנייה: 25.11.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
חגית
מעגל ריבים
25.11.2010 • 14:40

שלום רב
!אני ובעלי נשואים כשנתיים ובזוגיות כ 6 שנים ברצף.אנחנו אוהבים מאוד יש כבוד,אמון והכל. הבעיה הינה שהמערכת יחסים שלנו לא יציבה אנחנו רבים שבועיים על כל מיני דברים ואז משלימים ובמשך שבוע היחסים חוזרים להיות טובים וחוזר שוב ושב במחזוריות.אני מרגישה שהמצב של המערכת יחסים משפיעה עלי כבר פיזית (ולא רק נפשית) איך שוברים את מעגל הריבים שנוצר -כבר מספר חודשים.פרטים נוספים שיכולים לעזור: אנחנו מאוד שונים ולא כ"כ מתאימים, אין לנו ילדים ,מצב כלכלי טוב, בני 27 ולא גרנו לפני הנישואים ביחד.אני כבר לא יודעת מה לעשות ואני מיואשת מאוד מהמצב.בבקשה כל תגובה ומענה תבורך...

ד"ר אורן חסון
מתי להתחיל ביעוץ זוגי?
26.11.2010 • 00:42

חגית יקרה,
יצא ששלוש התשובות האחרונות שלי יכולות ביחד להוות תשובה כלשהי לפניה שלך. אנא קראי את שלושתן. מצד שני, עוד לא התרחקתם זה מזו כפי שקרה בשלושת המכתבים שקודמים לך. הקדימו ללכת ליעוץ, כדי לדעת איך לחיות בשלום, ליצור תקשורת טובה יותר, ואיך ליצור דיונים, במקום מריבות, כאשר אתם חלוקים על משהו, או רוצים לשנות משהו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
חגית
מתי להתחיל ביעוץ זוגי?
29.11.2010 • 14:43

אני מאוד מאוד רוצה ללכת לייעוץ זוגי הבעיה הינה שכל פעם אני משכנעת אותו (המון זמן) -עד שהוא מסכים לבוא איתי לייעוץ ואז אנחנו קובעים פגישה ועד שהפגישה מתקיימת כל פעם קורה משהו (כמו ריב חדש למשל ) שאז גורם לו להתהפך ואז הוא מסרב לטיפול הזוגי ומבטל אותו.אני ממש משתוקקת ללכת לטיפול זוגי אבל כל פעם קורה משהו שגורם לכך שהוא מבטל את הפגישה הראשונה.

ד"ר אורן חסון
יעוץ זוגי לבד
29.11.2010 • 23:47

חגית יקרה,
אם כך, לכי ליעוץ זוגי לבדך קודם. יש סיכוי טוב שגם הוא יצטרף אחר-כך, אבל גם אם לא – יש הרבה דברים שתוכלי לשנות, גם בהתנהגות שלו, בהדרכה זוגית. וסליחה על ההשוואה, בדיוק כפי שהורים ישנו את ההתנהגות של הילדים שלהם בעזרת הדרכה הורית. זה אפשרי.ראי גם את הדף באתר שלי שנוגע גם בנושא הזה (צד שמאל: "כן מפריע, אבל פתיר").

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083