התמודדות עם מצב קשה בזוגיות
רון
אהבה חדשה\ישנה
⌄
שלום
לכם אני כבר 3 חודש משתגע לא יודע מה לעשות לפני כחצי שנה הייתה לי חברה והיא עזבה אותי לטובת מישהו אחר וזה פגע בי גם זה שהיא עזבה וגם זה שהיא זלזלה וצחקה עליי שהייתי בא ומבקש שתחזור עברו להם 3 חודש והכרתי מישהי והכל הלך טוב מבחינה של כימיה בילויים וכל הדברים שיש בהתחלה ריגושים וכדומה לאחר חודש שהייתי עם החדשה האקסית התעוררה ואמרה שהיא רוצה לחזור [אני חייב לציין שנכנסתי לקשר עם החדשה עוד הרגשתי וחשבתי שאני אוהב את האקסית ] בקיצור היא התקשרה באה אליי שכבנו ומאותו יום במשך החודשיים האחרונים אני אוכל סרטים את מי אני מעדיף את מי אני אוהב יותר ואני לא יכול זה הורג אותי לגבי החברה לקחתי ממנה הפסקה בשביל שלא תפגע ועכשיו אני עם שתייהן בסוג של קשר ולהפגש פעם בכמה ימים חשבתי כבר מי תורמת לי יותר ואין שאני עם אחת אני חושב על השניה ושאני עם השניה אני חושב על השניה אני פשוט לא מפסיק לאכול סרטים תודה אם אני נקבל כאן עזרהה!
ד"ר אורן חסון
להיות אופטימי: כי זה הרי לא יימשך..
⌄
רון יקר,
אתה באמת במצב קשה מאד. אבל מצד שני, השליטה במצב הקשה הזה היא בידך. אתה יכול להישאר בו, ואתה יכול לצאת ממנו. אף אחד לא יכול לעזור לך מבלי שתעזור לעצמך, ואתה יודע בדיוק איך עושים את זה. אתה רק פוחד להפסיד את זו שלא תבחר בה. אבל אתה יכול אולי להיות אופטימי מהידיעה שהמצב הזה לא יימשך יותר מדי זמן. כי כשיהיה לך באמת באמת קשה, תחליט. אם כי אז אולי יהיה כבר מאוחר מדי, ותפסיד את שתיהן... לך דע מה יקרה אחר-כך.