עזרה לנשים: משאבים וסיוע משפטי
שירן
מפחדת לאבד את הילדים משוועת לעזרה!!
⌄
נשואה 5 שנים ומאז הלידה הראשונה יש לי ולבעלי יחסים רעועים, זה התחיל על הבסיס של התערבות של המשפחה שלו לגבי הילדה והחמיר לחוסר אמון שלי בו בכל הנוגע להמשך הזוגיות שלנו הבנות וההבטחה שכשנרכוש בית זה יהיה שלא בקרבת משפחתו.אני מרגישה שהמשפחה שלו משתלטת לי על הבנות ומדירה אותי מהמשפחה שלי (הבנות ובעלי), לבעלי שני אחים לא נשואים שחושבים שהם יכולים לגדל את הבנות טוב יותר ממני ומבעלי.באיזשהו שלב לאחר לידת הילדה השנייה עלה הרעיון שהגדולה תגדל איתם כי אחותו בדיכאון כי אין לה ילדים בעלי מסר את ההצעה שהגיעה מצדם ואמר שאנחנו מחובתנו לעזור לה, ובזה יסתיים כל האמון שלי בו ובזוגיות שלנו ובמשפחה שלנו במיוחד לאור העובדה ששנה קודם לכן הוא מודע לעובדה שאחותו איימה עליי שהילדה תגדל איתה ועם בעלי ולא איתיאחרי שאיבדתי מספר פעמים את שפיותי כולל נסיונות לפגוע בעצמי זמנית לא התאבדות הוא מנפה אותה יותר אבל הוא מכניס את אחיו לתמונה הוא כופה עליי לקבל אותו כבייביסיטר ולא להכניס ביביסיטר חיצונית (הילדות צריכות בבייביסיטר 3 פעמים בשבוע ל3 שעות) עכשיו כשהילדה חולה הוא לא מאפשר לי להשאר או לקחת אותה איתי לעבודה או לשלוח אותה לאמא שלי אלא שאחיו ישמור עלייה.אני לא יודעת מה לעשות אני יודעת שמבחינה משפטית יש לי זכות על הבנות לפני כולם אבל מבחינת הלכה למעשה מה שקורה בשטח אין לי שום שליטה על הבנות ממבחינה רגשית אני מרגישה ממודרת מהבנות והבנות קולטות את כל המסרים של המשפחה שלו ואת מה שקורהביקשתתי מבעלי לבוא לייעוץ זוגי והוא מסרבכיוון שאין לי כל יכולת כלכלית לממן אותי והבנות למרות שעובדת אין לי אפשרות להתגרשמה שנשאר לי זה או לעזוב את הכל ולהתחיל חיים חדשים בלי הבעל והבנות או פשוט להתאבד ולשכוח מהכלבבקשה צריכה עזרה איך להתמודד
שירן
תפנו אותי למי אפשר לפנות לקבל עזרה
⌄
(הודעה ללא תוכן)
ד"ר אורן חסון
מפחדת לאבד את הילדים משוועת לעזרה!!
⌄
שירן יקרה,
באתר שלי יש דף המיועד לסייע לנשים במצבך, הנותן רשימה של מקורות סיוע ציבורי ומשפטי על צורותיו השונות. תמצאי אותו כאן:http://www.orenhasson.com/help.aspבהזדמנות זו אני פונה לגולשים: אם יש שרות ציבורי שאינו רשום שם, מתוך חוסר תשומת לב או מתוך חוסר ידיעה, ושאתם יודעים עליו או נעזרתם בו או אתם יודעים על אחרים שנעזרו בו (ולא מדובר בשרותים פרטיים, אלא ציבוריים!), אשמח להוסיף אותם. אנא רשמו אותם כאן, או הוסיפו אותם אלי כהודעות דרך האתר שלי.