התקרבות רגשית בזוגיות

תאריך פנייה: 28.11.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
פלוני
התקררות ביחסים המיניים!
28.11.2010 • 23:18

שלום
אורן!אני וחברה שלי כבר מעל שנה ביחד אנחנו בקשר יומיומי ונמצאים המון ביחד !היחסים בינינו מצוינים עם המון אהבה אחד לשני. אנחנו מאוד פתוחים אחד לשני ומדברים על הכול.בחודשיים האחרונים נוצר בינינו איזשהו נתק ביחסים המיניים. אני בן זוג שמאוד אוהב סקס ואולי אצלה זה השתנה קצת, ששאלתי אותה למה אין לה חשק בזמן האחרון אז היא אומרת לי שהיא לא רוצה לבסס את הזוגיות שלנו על הסקסאני לא יודע כמה זה נכון מה שהיא אומרת לי אך מאוד הייתי רוצה לשנות את זה ולהחזיר את זה חזרה לכמו שזה היה בהתחלה אני מאוד אוהב אותה והסברתי לה את זה המון פעמים אך זה לא עוזר נתתי לה קצת זמן להירגע עם זה אך זה נשאר אותו דבר .אשמח אם תוכל לייעץ לי ולהדריך אותי מה לעשות בנוגע לזה.חשוב לציין שהקשר הקודם שלה שהייתה איתו שנתיים הקשר בינם התבסס על המון סקס ולא הייתי רוצה שהיא תרגיש שזה כמו הקשר הקודם שלה ומצד שני קשה לי עם זה שאני איתה המון ואין בינינו את מה שהיה בעברתודה מראש!

ד"ר אורן חסון
להתקרב דרך רגישות?
28.11.2010 • 23:50

פלוני יקר,
אני לא יודע מה בדיוק חולף בראשה בעניין זה, ואם זו מציאת הצדקה לכך שהיא מרגישה מינית פחות עכשיו, או שהיא באמת חוששת מאיזה שהוא "דגם" בגלל קשרים קודמים, ואולי זה סוג של בחינה, שאולי אינה לגמרי מודעת, אם אתה באמת אוהב אותה.אולי כדאי באמת לקחת את זה ממקום של אכזבה למקום של פתיחות. כלומר, לפתוח, לדבר - ולא מתוך כוונה לשנות, אלא להבין אותה ואת האישיות שלה. להתקרב, לאו דווקא על הבסיס של שיחות על סקס, אלא מדי פעם גם על זה. ואולי הקירבה הזו, והרגישות שלך אליה תיתן לה את הביטחון בך, ותחזיר לך את הרצון להתקרב אליך יותר גם מינית.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
פלוני
להתקרב דרך רגישות?
29.11.2010 • 20:34

תודה רבה על העזרה אני ינסה לעשות זאתהאם אתה חושב שכדאי שאני לא ידחוק אותה לזה?,הכוונה שהסקס יבוא ממנה ולא ממני ,שהיא תרגיששהיא מוכנה ואז נוכל להתקדם?

ד"ר אורן חסון
גם ליזום זה בסדר. ברגישות...
29.11.2010 • 23:49

פלוני יקר,
לא בהכרח. זה בסדר גמור שתנסה מדי פעם, אבל אלף, בעדינות, ובית, לא להתאכזב אם לא, ולא לגרום לה לרגשי אשם. זה חלק מביטוי הרגישות כלפיה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083