סיום יחסים: מתי כדאי לסיים?

תאריך פנייה: 21.11.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שרון
חוסר התאמה
21.11.2010 • 00:22

אני בקשר עם בחור כבר 4 חודשים עם עליות ומורדות, בסה"כ הוא אדם מענין שאני יכולה לדבר איתו שעות בטלפון ויש משהוא חזק ביננו.אך יש בעיה רצינית!הוא דורש מין אנאלי וכמה פעמים שעשינו זאת עשיתי זאת רק בשבילו.כאב לי מאד ואני ממש שונאת את זה והיום סיימנו את הקשר כי הוא ממש הכאיב לי השבוע ונמאס לי מזה והוא אמר לי היום שאם לא אתן לו הוא יבגוד בי רק בגלל זה ולכן הוא מעדיף לא לבגוד ולהיות עם מישהיא שתיתן לו.החלטנו שנישאר ידידים בעיקר בטלפון כי בסה"כ יש לנו רגש וכיף לנו לשוחח.שנינו בני 38 רווקים.האם טעיתי שסיימתי חברות איתו בגלל סיבה זו? תודה רבה

ד"ר אורן חסון
מין או אהבה?
21.11.2010 • 00:29

שרון יקרה,
אם הכאב שלך, והעובדה שאת מקיימת איתו יחסי מין מתוך הקרבה ולא מתוך אהבה, רצון ושיתוף לא עושים עליו רושם, לא טעית שסיימת את יחסייך איתו. זה אומר שהוא רואה את צרכיו לפני אלו שלך, ושהוא לא מוכן לאהוב אותך, אלא לאהוב את מה שטוב לו. ואני כבר לא מגיע לאפשרויות של צורך בשליטה ובכוח, כי אני לא יודע מספיק על מה שקרה ביניכם. אבל גם כך, זה די והותר.ועוד מילה, לכן, היזהרי בידידות שלכם. לא חסרים גברים או נשים שתוכלי לדבר איתם שיחות אפלטוניות, ואת בוחרת אותו. אני לא בטוח שאיבדת את התקווה שהוא ישתנה. מסיבותייך שלך, את עלולה להיכנע לכוח שלו שוב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083