טיפול בקינאה: מה לעשות?

תאריך פנייה: 21.11.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
עצובה מידי
בעלי קנאי ברמותך בלתי נסבלות
21.11.2010 • 08:32

אני כבר לא מסוגלת לסבול את הקנאה שלו..הוא מבחינתו לא קנאי בכלל אבל כולם חושבים אחרת(כולם זה חברים ובני משפחה..)אני לא יכולה ללבוש מה שבא לי או לצאת עם חברות(חברות!!!) אני מרגישה כמו ציפור בלי כנפיים...מה אני יכולה לעשות ולו במעט כדי להפחית את מידת הקנאה הזו...פעם היא הייתה קנאה מאהבה היום זה סתם אובססיה בלי שום אהבה...אסור לי לומר שלום לגברים אפילו בעבודה,אסור לי לחייך לשכנים כשאני פוגשת אותם או למשל אם תכננו יציאה עם בני משפחה פתאום מסתבר שחבר של אחד מבני המשפחה מגיע אז אנחנו לא באים לטיול...שחס וחלילה אחד החברים שלו לא יראה אותי... זה כבר בלתי נסבל..חשבתי מלא על גירושים אבל כל פעם שאני מעלה את הנושא ואני רואה את התגובות שלו אני מתמלאת פחד ומתחרטת שאמרתי את המילה רבנות בכלל....בבקשה עצה דחוף!!!תודה רבה לד''ר אורן חסון על התשובות המהירות!!!

ד"ר אורן חסון
טיפול בקינאה
22.11.2010 • 00:18

עצובה מדי יקרה,
כנראה שגם אז וגם עכשיו זה עם אובססיה מסויימת, אבל אז הרגשת גם את האהבה ועכשיו לא, כי שניכם כועסים יותר. זה לא אומר, אגב, שהיא לא קיימת.מה שאני לא מבין הוא מדוע, במצבכם, כאשר המילה "רבנות" כבר נמצאת על בדל השפתיים, אתם לא הולכים ליעוץ זוגי. כמה אתם צריכים עוד לחכות? ואני אומר זאת באופן נחרץ, כי אין משהו שאני יכול לומר לך עכשיו, במצבך, שבאמת יפתור את זה. זה או שליטה או חרדות שלו, ואת שניהם צריך לפתור בטיפול לאורך זמן, כשגם את צריכה לקחת חלק בזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
עצובה מידי
טיפול בקינאה
22.11.2010 • 15:05

האם אתה מטפל זוגי ? איך יוצרים קשר לטיפול?

ד"ר אורן חסון
טיפול זוגי בתל אביב
22.11.2010 • 22:28

עצובה יקרה,
רגע, אז מה אני עושה פה??? :-)את מוזמנת לקבל את כל המידע באתר שלי (שימי לב, בחתימת ההודעה הזו, לכתובת האתר שלי). יש שם את כל המידע שאת צריכה על דרך העבודה שלי עם זוגות, גם כדי ליצור איתי קשר. או... לטלפן אלי: 077-7007477.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083