חרדה ופחדים בטיפול זוגי
מלי
בעלי נחשף בפני מכור לפורנוגרפיה
⌄
שלום
!היום תוך כדי טיפול פסיכולוגי זוגי בעלי אימת את החשדות שלי-"אני משתמש בפורנוגרפיה לסיפוק צרכי" בטענה שזה התפרקות של מתח נפשי(אני לא קונה את זה) בנוסף תפסתי אותו בעבר בקשר עם בחורה פרובוקטיבית וזה פסק שלשום הוא נתפס מאונן תוך כדי שהוא מקשיב לטלפון הגונח...הוא מסובב ברחוב את הראש אחרי כל בחורה יפה ועוד שם לב לפרטים ושואל אם זה סיליקון, עכשיו אחרי שעשיתי 1+1 שהוא לא מבקש ממני לקיים יחסים וגם אם זה קורה לוקח לו לגמור שעה.בבקשה תגידו לי אם דבר כזה יכול להיות פורקן נפשי כמו שהוא טוען ומבקש סליחה ושזה לא יחזור שוב,או כמו שאני חושבת שזה מחלה והתמכרות ושאנחנו צריכים להתגרש מאחר ויש לנו שלוש בנות ואני חוששת שיום אחד הוא יכול "להתפרק" עליהן.בבקשה עיזרו לי אני עוד רגע מטמוטטת....
ד"ר אורן חסון
להרגיע או להזהיר, לפי הצורך
⌄
מלי יקרה,
אתם בטיפול, ולכן מן הסתם המטפל או המטפלת הזוגית שלכם יודעים על כל העניין הזה הרבה יותר ממני. מכיוון שאת חרדה, וכל זה עורר בך פחדים, גועל וכעס, בקשי להיפגש עם המטפל/ת שלכם בנפרד, ופתחי זאת, ושאלי מה עושים עם זה.והחשש שלך, אגב, שיום אחד הצרכים המיניים שלו יופנו אל הבנות, הוא כנראה חשש מוגזם. אין בהכרח קשר בין הדברים. גם את זה כדאי שתעלי בטיפול, שם המטפל או המטפלת שלכם מכירים אותו טוב יותר, ויוכלו להרגיע אותך או להזהיר אותך, לפי הצורך.