יחסים: מה לעשות כשאין חיבור?

תאריך פנייה: 18.08.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ד
אני חייבת עזרה..
18.08.2010 • 01:10

אני והחבר שלי יוצאים כבר 3 חודש בדיוק היום ב17.8 והיום הייתה לנו שיחה מאוד חשובה מאחר שבחודשיים האחרונים הוא נורא קר אליי , מתנהג אליי כחבר שלו , ונותן יחס עדיף לחברים האחרים שלו . בחודשיים האחרונים הוא כמעט ולא מנשק ומראה רגשות כלפיי.. היום עשינו שיחה ולאחר דמעות ארוכות הוא התוודה שהוא אוהב אותי כחבר שלו ולא כבת זוג., והוא לא רוצה לפגוע בי. ואני אוהבת אותו מאוד ולא יכולה לדמיין את חייו בלעדיו , אז דיבנו והחלטנו לנסות שוב . ואני רוצה לדעת האם יש דרך לגרום לו להתאהב בי כבת זוג , ומה הסיכויים לכך. ?

ד"ר אורן חסון
כשצד אחד רוצה, והשני רוצה משהו אחר.
19.08.2010 • 01:48

ד יקרה,
שלושה חודשים זה לא הרבה, ובעיקר, כאשר חודשיים מתוכם הוא רואה בך יותר ידידה מאשר בת זוג. לצערי, אני לא קוסם, ואני לא רואה דרך קלה לגרום לו להתאהב בך. את יכולה להיות מקסימה בזמן הקרוב, וזה יעשה לו את זה, או אולי דווקא להיות ביצ'ית וזה מה שיעשה לו את זה, ויכול להיות גם ששום דבר לא יעשה לו את זה. אני מציע שתהיי מה שאת, כדי שאם יחליט שהוא רוצה בך, אז שגם הקשר שיהיה ביניכם אחר-כך, יהיה קשר נכון ובריא. ואם זה לא יעבוד, אז כנראה שאת היא לא זו שהוא מחפש לעצמו, גם אם הוא מה שאת מחפשת לעצמך. זו אינה סיבה להתחפש למישהי אחרת. זה עצוב כשזה קורה, זה מתסכל, אבל זה מזיק פחות ככל שאת משלימה עם זה מהר יותר, וממשיכה הלאה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083