יחסים: קושי ביצירת קשר
מתגלגל
אשה לחיות איתה את החיים
⌄
שלום
אני כבן 33, אבל מעולם לא חוויתי קשר של זוגיות. אני מקבל פידבק חיובי מנשים, קל לי 'להתחיל' עם נשים, אני מתאווה בקלות לנשים, אבל יחסי מין אני לא מקיים לעיתים תכופותלאחרונה הכירו לי בחורה, ושיחות הטלפון היו די קולחות. הרבה דברים משותפים ביני לבינה. הרבה דברים בה שהייתי רוצה לראות אצל האשה של חיי. אצל אמא של הילדים.אבל כבר חודשיים אנחנו יוצאים ואין בי געגועים. אין לי ממש רגשות כלפיה. מבחינה גופנית אני נמשך אליה, אבל לא ממש מתאווה. אלא שהעיקר שאני לא מרגיש געגועים. לא מתרגש לפני שאני פוגש אותה.אני תוהה האם רגש יגיע. אני תוהה אם משנה בכלל הרגש הראשוני, כשחושבים על מערכת של חיים של משפחה לאורך זמןאשמח שתאירו לי מנסיונכם וידיעותיכם
ד"ר אורן חסון
אהבה יכולה גם לצמוח לאט
⌄
מתגלגל יקר,
אתה אומר שקל לך ליצור קשר עם נשים, גם אם אתה לא ממש אותו באותה קלות שאתה יוצר את הקשר עצמו. אני לא יודע מה הסיבה לכך, כי לא כתבת. אני גם לא יודע אם בקשרים אחרים שהיו לך בעבר כן היו לך רגשות. אם התשובה לכך שלילית, כדאי שתלך לטיפול כדי להבין מה קורה, כי הסיבות לכך יכולות להיות שונות מאד, החל מסיבות הקשורות להרגל, לבטחון עצמו ולפתיחות, וכלה בסיבות קליניות עמוקות יותר. יתכן גם שהעובדה שאתה לא מגיע בקלות ליחסי מין קשורה לזה. ואם התשובה חיובית... אז תן לעצמך יותר זמן. אם זה טוב לך, תן לעצמך עוד מספר חודשים. חודשיים הם רק התחלה, ואתה לא רגיל אולי ליחסים צמודים וזה יכול להיות קצת יותר מדי בבת אחת. אהבה יכולה גם לצמוח לאט.