מחשבות מטלטלות: מה עושים?

תאריך פנייה: 16.08.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נעמה
מרגישה נורא מבולבלת..
16.08.2010 • 11:56

אני בת 22 ובן זוגי בן 25. הוא נסע לפני כשבועיים לעבוד בחול..בעזרת השם הוא חוזר עוד יומיים..אנחנו ביחד כבר כמעט 10 חודשים וגרים ולומדים יחד..מאז שהוא נסע אני מרגישה מבולבלת יש רגעים שאני אוהבת אותו ויש כאלו שאני לא בטוחה..יש לי מחשבות שליליות לגבי המשך הקשר ואני מרגישה שאני מאבדת את דעתי מרוב מחשבות..אני יודעת שהוא הגבר בשבילי ומרגישה את זה אבל המחשבות פשוט לא נותנות לי מנוח.. גם אציין שאני לא בדיוק יודעת לקחת דברים בפרופורציות, לרוב אני לוקחת דברים באופן קשה.האם זה נורמלי? מה עליי לעשות?

ד"ר אורן חסון
מחשבות מטלטלות ממצב רגשי אחד לאחר
17.08.2010 • 01:00

נעמה יקרה,
יכול להיות שאת באמת לא מספיק מעוניינת בו, ושאת מחפשת משהו אחר. ולמען האמת טבעי להיות מדי פעם מבולבלת. אלא שכאשר אנחנו מתאהבים, תמיד אנחנו עושים פשרות כלשהן, ולפעמים אפילו מדחיקים אותן כדי להרגיש טוב יותר עם הבחירה ולהיות מאושרים. כך זה טבעי, וכך זה נורמלי, וכולם עושים זאת בדרגה כזו או אחרת, לאחר שהם מחליטים שהם שבעי רצון ממצב מסויים. לך קשה, ואולי נתת בעצמך את התשובה מדוע זה כך אצלך לקראת הסוף. את מדברת על כך שחסרה לך יציבות נפשית, והמחשבות שלך מטלטלות אותך בקלות ממצב רגשי אחד לאחר, ולפעמים באופן מוקצן. אם את רוצה להיות מסוגלת להשיג מעט שלווה לעצמך מתישהו, אני מציע שתלכי לטיפול פרטני. או לחכות שיום אחד אולי זה יגיע לבד. גם זה יכול לקרות, אבל בדרך כלל זה קורה לבד לאחר ארועים "גדולים" שיוצרים גם תובנות "גדולות".

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083