תחושות שליליות לאחר לידה

תאריך פנייה: 15.08.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
מבואסת
משיכה מינית..
15.08.2010 • 11:45

שלום
לד"רבעלי לאחרונה נראה מרוחק ממני בלילה..ושפתחתי איתו בשיחה על הנושא, טען שהוא מרגיש שהוא פחות נמשך אליי.אני מרגישה נורא מאז השיחה.אני חוששת שירידה בחשק יכולה להביא לפרידה.אני אחרי לידה, אך מאוד רוצה לחזור לשגרה מינית.מה ניתן לעשות? האם בכלל זה בידיים שלי או להניח לו...

ד"ר אורן חסון
לאחר לידה
16.08.2010 • 00:57

מבואסת יקרה,
כן, זה פוגע. זה מאיים. חבל שלא כתבת בני כמה אתם, וכמה זמן אתם ביחד, אבל הניחוש שלי הוא שאתם לא נשואים זמן רב ושזה הילד הראשון. ואני לא יודע כמה זמן אחרי הלידה, כי גם את זה לא כתבת. גם לא כתבת אם הוא היה נוכח בלידה. יכולות להיות סיבות שונות לתחושות שלו, שחלקן יכולות להיות סיבות נפשיות שאינן קשורות למראה שלך וליחסים ביניכם. אולי החשיפה האינטימית הקבועה, לאחר הלידה, פוגעת בצורך שלו במסתורין כדי להרגיש משיכה. אני לא יודע.אם אתם מייד לאחר הלידה, תני לו עוד חודש שיקום. נסי לשמור על חלק מהמסתורין בכל זאת, אל תלחצי עליו, אבל גם אל תתרחקי ממנו, ותני לו את הצ'אנס להתקרב אליך. ואם דברים לא ישתנו, לכו לטיפול מיני.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מבואסת
לאחר לידה
16.08.2010 • 05:33

שלום
ד"ר חסוןזאת לידתי השניה, בעלי נכח בלידה .ואנחנו נושקים לגיל 40...אני שלושה חודשים אחרי לידה

ד"ר אורן חסון
טיפול מיני
16.08.2010 • 08:51

מבואסת יקרה,
כפי שכתבתי, יכולות להיות לכך סיבות שונות שהנוכחות שלו בזמן הלידה יכולה להיות אחת מהן. לא כל גבר יכול להכיל את החשיפה הזו. ואם זה משהו כזה, לא בטוח שהוא יוכל לשים על זה את האצבע כגורם. כדאי שתלכו לטיפול מיני.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083