קו החרום הארצי של משרד הרווחה
סוקי
אבא חורג מכה , פדופיל, בוגד
⌄
אבא החורג שלי היה מכה את אמא מאז שאני זוכרת את עצמיוגם ניסה "להתחיל איתי" בזמן שיישנתי בארך מגיל 6 הלך ערום בבית והרס לי את הילדות אני לא יפרט כי זה כואב להזכר.לקחתי את עצמי ביידים ובגיל 16 אחרי כולכך הרבה שנים של סבל והתקשרתי למשטרה זה קרה בדיוק אחרי שהוא תקף אותי ולקחו אותו למעצר ואז לכלא , אמא שלי לא יכלה לסבול את זה היא האשימה אותי אמרה שהיא תתאבד ואיימה על אח שלי הקטן השתגעה ממש ולא היה אכפת לה מכלום אפילו לא ממשהו עשה לי אז הסכמתי להצעה שלה - לכתוב מכתב שכול זה היה לא נכון חלקית ושאנחנו סולחים לו, עשיתי את מה שהיא רצתה כתבתי ושיחררו אותו למעצר בית אבל רחוק מאיתנו ואנחנו היינו צריכים לשלם שכירות וכול הבזבוזים שלו יצא מצב שאמא שלי נכנסה למינוס מטורף ולקחה הלוואה , היא האשימה אותי בכסף שהיא בזבזה ואמרה שאם היתי סותמת את הפה שלי זה לא היה קורה לה . אחרי ששחררו אותו והוא חזר לבית אני כבר לא היתי פה כי לא יכלתי לסבול אותה יותר ובטח שלא לראות אותו עזבתי את כול זה בגיל 16 לבד ובלי לסיים את התיכון .עכשיו אני בת 20 ואני גרה לבד מתפרנסת לבד וחייה בעצמות מוחלטת אבל הבעייה היא אמא שלי , היא סלחה לו כמובן וחייה איתו שוב בריבים הפעם בלי אלימות אבל סובלת כרגיל אני בדיוק לפני מעבר לדירה חדשה וחזרתי לחדר שלי לשבוע ,אני לא ממש מדברת איתו אבל אני לא יכולה להתעלם ממה שקרה עכשיו אני שומעת צעקות שוב ובכי ואמא שלי נכנסה לחדר שלי ומספרת לי שהיא שכבה וראתה טלויזיה ואז הוא משך לה בטעות בחלוק ואח שלי עבר וראה לה כנראה את הרגל אז האבא החורג שלי הלך לחדר של אחי והתחיל לתחקר אותו אם היא מתחילה איתו ! כמו שהוא היה עושה לי ! אני פשוט בהלם ! אמא שלי פשוט לא מוכנה לוותר בזמן שהאבא החורג שלי היה במעצר ההסכם היה לטיפולים פסיכולוגיים וקבוצות מיוחדות גם לו וגם לה אבל זה לא עזר בטיפולים אמרו לאמא שלי לעזוב אותו ולהתחיל חיים חדשים אבל היא לא היתה מוכנה אפילו עכשיו כשהיא בכתה אמרתי לה תזכרי את הכאב אל תסלחי לו שוב תפסיקי תעזבי אותו אני יעזור לך אני עשיתי את זה גם את תצליחי אבל כמובן היא לא מוכנה והיא בדקות האלה בטח כבר השלימה איתו , אני יודעת שאני יכולה להתאלם ולהמיך עם החיים שלי כמו שהם היו קודם לכן אבל יש בעיות לאמא שלי לאחי אח שלי לא לומד הוא ילד בודד ושמן מאוד וכואב לי לראות אותו סובל בגללה רק בגלל שהיא לא רוצה לעזוב אותואם יש איזה דרך לשכנע אותה לעזוב אותו אני אשמח לדעת אותה .בנוסף ...לא לקחו אותי לצבא ויש לי חוב של 4 אלף בביטוח לאומי אולי ביטוח לאומי יכולים לעזור לי בגלל המצב שהיה ובגלל שחייתי ממש על הקצה מגיל 16 והמצב לא כולכך התייצב עדיין אתם חושבים שהם יכולים לעזור ולהוריד או להפחית מהחוב או שאין סיכוי?
ד"ר אורן חסון
עזרה: קו החרום הארצי של משרד הרווחה
⌄
סוקי יקרה,
את זקוקה לשרותי הרווחה, גם למען עצמך, וגם כדי לשאול אותם איך לנהוג באשר לאימך.טלפני לקו החרום הארצי של משרד הרווחה: 1-800-22-0000ספרי להם את סיפורך, והתייעצי איתם. הם אמורים לדעת מה לעשות בדיוק במקרים מהסוג שלך.