מניעים רגשיים בזוגיות
אורלי
בהמשך ל...
⌄
לאורן שלום רב,אכן - יש לי טעויות הקלדה - לא פעם - אני מסקלת אותיות על ימין ועל שמאל. וכוונתי היתה - שחשוב לי שיהיה המשך לשם אבי - שעדיין בחיים עד 120, יאך אני מבינה בצד את רגשותיו של בעלי - גם בלי שידבר עליהם, והצעתי להחליך את שם המשפחה שלו - לשם - שכן ייהה קרוב לזכר אביו - אך בדרך אחרת. ( כמו בן... ושמו, או בר... ושמו). אז ראשית - זה מקור הבלבול. האם הדברים ברורים עכשיו יותר ? למעשה - אני כן מתחשבת, אך רוצה התחשבות אותה אני לא מקבלת. האם כל בעיה צריכה להפתר בייעוץ זוגי - בעלי לא ילך לייעוץ בנושא זה, והאם יש דרך אחרת לפי דעתך, להגיע לפתרון ? בעלי למעשה אינו סובל, כך שהוא אדיש, ואני כן סובלת ואין לי מוצא. כמו הצפרדע - אתה לא יכול לבלוע אותה ולא יכול להקיא אותה - כי היא דבוקה לך. האם יש מצב ופשוט אלך למשרד הפנים - ואבקש לבטל את השם . האם זה בכלל אפשרי ?תודה
ד"ר אורן חסון
מניעים
⌄
אורלי יקרה,
מאחר שלא חידשת דבר, פרט לכך שאישרת את מה שהבנתי ממכתבך הראשון, אני מפנה אותך שנית לקרוא את תגובתי (כאן).לגבי האפשרויות החוקיות, תצטרכי לבדוק אותן באמצעים אחרים, כמו, למשל, טלפון למשרד הפנים. השאלה היא רק מה זה יעשה לזוגיות שלכם, ואני לא בטוח שזה יעשה טוב. לכן, קראי שוב בתגובתי את התובנות לגבי המניעים הרגשיים שלך, כי כאן הקשיים שלך.