מה גברים באמת רוצים?

תאריך פנייה: 15.10.2014 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מיכל
חשש מההשוואה לאקסית של החבר
15.10.2014 • 18:31

שלום,
שמי מיכל ואני בת 24. יש לי חבר חדש כחודש (בן 24). אני בחורה מאוד קנאית. בנתיים התחלנו להתחרמן אך עוד לא שכבנו. לאחרונה התחלתי להסתכל קצת על האקסית של חבר שלי, שאיתה הוא יצא כשנתיים לפני כשלוש שנים.
האקסית שלו מאוד שונה ממני, וקשה לי להבין איך הוא היה איתה ועכשיו מעוניין בי. האקסית שלו שמנמנה, בעיניי לא יפה אבל יש לה חזה מאוד גדול. אני לעומת זאת רזה ונראית יותר טוב אבל יש לי חזה קטן (כמובן ביחס לשלה). אני קצת מתביישת כשהוא נוגע בי וחוששת מההשוואה. כשזרקתי לו על זה משהו הוא אמר שהחזה שלי פרופורציונלי ומרשים יחסית לבנות רזות. אבל מאוד מפריע לי לחשוב שהוא היה עם מישהי שיש לה חזה גדול. האקס שלי מאוד אהב את החזה שלי, הוא לא היה עם בנות שיש להן חזה גדול, האקסית שלו הייתה שטוחה ולכן הוא חשב שהחזה שלי מאוד גדול. אבל עם החבר הנוכחי קשה לי להפסיק לחשוב שאולי הוא מתאכזב מהחזה שלי כי הוא רגיל למישהי שיש לה חזה גדול. ראוי לציין שהוא כל הזמן אומר לי שאני בדיוק הטעם שלו, וכמה שאני יפה בעיניו וכיף לו איתי וכו׳ אך עדיין המחשבה הזו לא מפסיקה להציק לי. מה ניתן לעשות בנידון? אני באמת לא יודעת כיצד להתמודד עם זה. אשמח לעזרה.

ד"ר אורן חסון
לא כל הגברים
18.10.2014 • 21:15

מיכל,העובדה שלה היה חזה גדול, לא אומרת בהכרח שהוא אהב את זה. אין קשר הכרחי בין חזה גדול לבין רגישות, לבין אהבה, לבין אינטליגנציה, וגם אין קשר בין חזה גדול לבין אהבה. קצת מפליא שאת כל האיכויות שלך את מצמצמת למימד אחד פשוט, שאולי אין לו אפילו כל משמעות בעיני החבר שלך. אולי בכלל הוא היה איתה לא בגלל החזה הגדול, אלא למרות החזה הגדול שלה, כי היתה לה איכות אחרת שהוא אהב. וכך או כך, הם נפרדו כי משהו היה חסר שם. כך או כך, מכיוון שאת אדם אחר, לך יש דברים שאין לה, ולהפך. הוא מוצא חן בעינייך? הוא רוצה להיות איתך? - אז לכי על זה. עם הזמן, בעוד כמה חודשים, כאשר תהיו יותר בטוחים זה בזה, תוכלי לשאול אותו מה הוא חושב על חזה גדול. ובהחלט יכול להיות שתופתעי - לא כל הגברים מתים על חזה גדול.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083