יזיזה מן העבר? שאלות על קשר זוגי
המלחין האלמוני
אהבה במצב משבר
⌄
שלום
לך ד"ר אורן חסון וחג שמחברצוני לספר תסיפור שלי ולקבל חוות דעת מקצועית ראשונית על מה שקורההזכיר שהעבר שלי עם בחורות לא היה כזה מדהיםהכרתי איזה מישהי חמודה מאוד.הקשר שלנו הולך הכל טוב ויפה חודש מדהיםבאחד הימים העבר שלי מתחיל לצוץ מול העינייםאני יושב עם חברה שלי שמתי תפלאפון על השולחןחברה שלי מדליקה ורואה שידידה רשמה לי הודעהוזה עוד שבמהלך הקשר אני דיברתי אם אותה הידידהגם היו מסרים מיניים אם אותה הידידהעכשיו החברה חושבת שזאת בגידהזה אחרי שכבר דנו בנושא והיא רואה הודעה מהידידה באותו תאריך כאילו בכל הזמן הזה זאת אותה הידידהעכשיו לשאלהמה עושים במצב כזה שהחברה חושדת אבל אני אומר לה שאני אוהב אותהואין לי אחרות מהצד
ד"ר אורן חסון
יזיזה מן העבר?
⌄
מלחין יקר,
בני כמה אתם, וכמה זמן אתם ביחד? ו... האם הבנתי נכון: שבעת שהייתם בקשר, ידידה מן העבר שלך ואתה שלחתם מסרים מיניים זה לזה? ואם זה כך, לא הבנתי אם זה בסדר בעיניך, אבל לא בעיני חברתך. נראה שזה מה שאתה אומר, אבל לא הייתי בטוח.ומה שלא הבנתי לגמרי, הוא את המשפט הבא: "היא רואה הודעה מהידידה באותו תאריך כאילו בכל הזמן הזה זאת אותה הידידה". האם זו אותה הודעה ישנה שהיא שבה ורואה בכל פעם מחדש? האם אלו ידידות שונות מאותו תאריך?