סקס בדייט ראשון: מה כדאי?
אריאלה
דייט אחד
⌄
שלום.
הכרתי גבר באפליקצית הכרויות. הוא בן 30, אני 28.אמרתי מלכתחילה שאינני מחפשת סטוצים והגבר טען שגם הוא לא.דיברנו לעיתים.. עד שראיתי שזה לא זורם, הוא נעלם. אז מחקתי אותו. השיחות פשוט לא זרמו. הוא ראה זאת לאחר שבוע+ ודיבר איתי אתמול קצת בצהריים בSMS אמר שדברים טובים כנראה באים לאט ובגלל שמחקתיו הוא יצר קשר על מנת להבין מה קורה. טען שהוא בקניון אם ארצה לבוא והוא יקנה לי דברים. אמרתי לו אתה לא מכיר אותי לא מוקדם לקנות לי קצת דברים? אולי שניפגש לא נמצא חן אחד בעיני השניה? הוא אמר טוב, אז נחכה קצת. ואז אמרתי לו בטוח יצא לנו להיפגש, נראה מתי. ואז הוא אמר : כן ואם תכירי מישהו עד אז? הסברתי לו שאני לא מכירה. הוא ממש רצה שניפגש..ואז בערב נפגשנו.. ישבנו בים, מן בר כזה שהיו בו עוד המון זוגות וכו.הייתה לנו שיחה טובה וזורמת מאוד, הרגשת כימייה. הוא באמת בחור מקסים וטוב והרגשתי שכיף לי, זה לא כמו החארות שאני תמיד פוגשת. שקט ונעים. ולאחר שעה בערך הוא היה צריך להתפנות אז ברגע שהוא קם הוא נתן לי נשיקה מהירה כזאת על הפה והלך לשירותים.כשחזר המשכנו לדבר רגיל והרגשנו משיכה אחד לשניה, התנשקנו בעוצמה.אציין שהבחור שתה כוס אחת של בירה וגם עישן ירוק.(סמים) וטען שבראש ממש טוב. ואז הוא התחיל קצת לשלוח ידיים ולא נתתי לו. כן היו מצבים של ידיים שלובות אחד עם השניה, קרובים מאוד ונשיקות. בכל מקרה אנחנו במקום ציבורי. אז זה לא היה בקטע של טו מאץ.שחזרנו לרכב הוא ממש ניסה לגעת בי מעבר ונישק אותי, וגם לקח את היד שלי לאיבר מינו. החזרתי בחזרה את ידי אליי, כן התנשקתי איתו אבל הפעם זה היה ממש מרוחק, הרגשה של חוסר רצון מצידי. הרגשה שירד לי ממנו כי הבנתי שהוא כמו כל הבחורים שמנסים עד שמשיגים. אני לא הראתי עניין, ועוד שניה בכיתי כי הרגשתי רע עם המצב והתאכזבתי עליו, אם התנשקתי איתו זה אומר שקדימה בוא נילך למיטה שלך בבית?. הוא ניסה לגעת בי ואז עצרתי אותו אמרתי לו שאני לא מעוניינת להגיע לשלב מעבר לנשיקות. הוא הפסיק ושם לב שאני מאוכזבת.כל הדרך הוא ניסה לשכנע אותי שניסע אליו הבייתה ולא רציתי. כל הדרך גם היד שלו הייתה על הרגליים שלי ולא נתתי לו לגעת יותר מידי שם אז הוא פשוט הניח את ידו כך על הרגל כל הנסיעה. לבסוף אמר אל תתאכזבי עליי אני לא רוצה שכך יהיה. הוא שם לב שאני מאוכזבת. לא היה מעבר לכל מה שסיפרתי.אמרתי לו הכל טוב. לבסוף הגעתי הבייתה אמרנו שלום וזהו. לא דיברנו על המשך חוץ מזה שהיה כיף.שאלה :1. האם כל הדייט הזה מעיד על כך שהבחור אינו רציני? מה דעתך?2. אתה חושב שיכול להיות סיכוי שכן משהו יתפתח או לאור המצב זה אבוד.3. מה אתה מציע?תודה רבה רבה ויום טוב שיהיה.
אריאלה
לגבי מה אתה מציע
⌄
ז", האם כדאי לייצור קשר או לראות אם הוא יוצר ומציע עוד פגישות? או שבכלל ההצעה הבאה בטח תהיה לבוא אליו הבייתה מה שאני לא אעשה. תודה
טלי
תגובה מבעלת ניסיון
⌄
תשמעי, עוד בשלב שהוא הזמין אותך לקניון כדי "לקנות לך דברים" היית צריכה להבין שהבחור לא רציני בכוונותיו, ולמעשה מזלזל באינטליגנציה שלך (חושב ש"יקנה" אותך באופן הזה). זה השלב שהייתי מנתקת איתו כל קשר (וזה עוד אחרי שנתת צ'אנס נוסף אחרי שנעלם, מה שכבר יכל להעיד על אופיו וכוונותיו).עניין נוסף, במהלך הדייט אם הוא מתחיל לשלוח ידיים באופן שלא נוח לך וגם לא מרפה למרות האיתותים ממך שאינך מעוניינת - מראה מעל כל צל של ספק שהוא לא רציני, לדעתי לא הפסדת כלום וממש אין לך מה ליצור איתו קשר.
אריאלה
מחקתי אותו אז כי
⌄
לא המשכנו לדבר אבל פשט לא היה עניין משני הצדדים, זה לא היה נקרא קשר, הכרנו, נוסף לפייסבוק, דיברנו קצת ולא היו עוד שיחות מ2 הצדדים אז מחקתי אותו כי הבנתי שאין עניין. ואז הוא זה שחזר והציע פגישה. אז נפגשתי. ונכון לגבי הקניון גם לי זה היה נשמע חשוד, לא נפגשנו ואתה מציע לקנות לי דברים? אני חושבת שזה אולי ניסיון להיפגש איתי סוף סוף, למשוך אותי בדרך הזאת שלו המטומטת אציין, אני זכורת שבעבר אמרנו שניפגש רק לא ידענו מתי ובכלל שהכל נותק מחקתי אותו.
ד"ר אורן חסון
דייטים וסקס
⌄
אריאלה יקרה,
אני לא יודע מה בדיוק הוא רוצה, אני יכול לנחש בעניין הזה בערך כמוך, ואולי פחות טוב, כי את היא זו שפגשה אותו וחוותה את השיחות ואת שפת הגוף שלו. לכן, אני מחזיר אותך לתשובות שלי מן העבר הנוגעות לשאלה:למה לא סקס בדייט ראשון?(הקישי על הלינק), ובעצם, האם כדאי לחכות עם הסקס בדייטים, ולמה?ואם את חושבת ששווה לבדוק זאת הלאה, כי הבחור שווה, הלינק ששלחתי לך מסביר מה כדאי לעשות, ומה לשנות. האם זה יעבוד? - קשה לדעת. תחילת קשר היא תמיד הימור גדול, כי לוקח זמן ללמוד זה את זה.ואני מציע לך לעשות את השיקולים שלך. אחרי הכל, אם תשלחי שאלות בפורום פתוח, ותחפשי תשובות לא מקצועיות, תקבלי תשובות שונות, כי כל אדם מגיע עם הניסיון שלו, ועם החרדות והמגננות שלו, ואולי גם הפילוסופיה שלו, אופטימית או פסימית. ואיכשהו בפורומים פתוחים ובטוקבקים, מרבית האנשים פסימיים לגבי אנשים אחרים. אני מנסה להסביר לך למה ומה משפיע, כדי שתקבלי החלטה מושכלת יותר, שהיא שלך.
אריאלה
כנראה קיבל ממני רושם מוטעה-מהנשיקה
⌄
לילה -טוב.קראתי את מה שרשמת לי ותודה רבה אך בדקתי את הלינק המצורף ואני חושבת שאינו מתאים כל כך לסיטואציה היות ולא שכבנו, לא הגענו למיטה.מה שכן אני יכולה לציין שאני יצרתי קשר עם הבחור על מנת לראות היכן אני עומדת, היה חשוב לי להבין זאת ממנו וכמובן שלא לחצתי אבל קיבלתי תשובות מספקות מאוד הייתי אומרת.שאלתי אותו רק אם ייתכן שניפגש שנית שוב היות והיה מאוד כיף ונחמד.. והוא בחוצפתו אמר לי שהוא לא הבין מה אני רוצה ממנו, אבל בנתים הוא ידע טוב מאוד לשלוח אליי ידיים. והבהרתי לו שם טוב מאוד שחוץ מנשיקה לא יקרה דבר.הוא אמר לי שהוא לא מחפש משהו חד פעמי.. והוסיף שאחרי הדייט שלנו הוא רוצה לשכב איתי ולא בקטע חד פעמי ושאני מאוד מושכת אותו. מה זה לא בקטע חד פעמי? אז באיזה קטע? של סטוץ מתמשך? הסברתי לו שזה לא מקובל עליי ואם ירצה להיפגש בהמשך ולראות מה קורה איתנו אני אשמח. ואז לא קיבלתי תשובה, הוא התעלם.. אבל קיבלתי את התשובות שלי בכך שהוא פשוט איננו רציני ולשם כך אתרחק ממנו. אני מודה שהייתי בסימן שאלה עד עכשיו וממש לא רציתי גם לפנות אליו אבל הרגשתי שזה יעזור לי להבין קצת מה קורה איתנו הלאה אם בכלל ולא לחשוב על זה יותר מידי. אני יודעת שלקשר רציני לא שוכבים על ההתחלה זה מאוד ידוע לי.. אבל יכול להיות שזה שהתנשקנו בדייט, הוא קיבל ממני רושם שהוא יכול גם לשכב איתי.. כי מיד לאחר הנשיקה הוא ניסה לגעת בי. אז יכול להיות שגם נשיקה אסור בדייטים מוקדמים.. :/
ד"ר אורן חסון
תחילת קשר
⌄
אריאלה יקרה,
לא התכוונתי לכך שהתשובה וההתכתבות ההיא מתאימים לסיטואציה. התכוונתי לכך שהתשובה שלי אמורה להסביר לך מה חשוב שיעבור בתחילת קשר.אני מבין שאתם כבר לא בקשר, ואני מאחל לך הצלחה בפעם הבאה.