התכתבות זוגית: מה באמת חסר לך?

תאריך פנייה: 06.10.2014 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
אילנית
רוצה לשנות
06.10.2014 • 12:31

שנה טובה ומבורכת לך איש יקר
!כתבתי לך ב13.03. מאז אני באותו קשר בעיקר לומדת שאין שלמות.כמו לוח הכפל לפני 45שנה....הרבה פתיחות אין בנינו אולי כי הוא סגור.הוא איש נתינה גדול לי ולמשפחה. יש לי שתי שאלות.איך לקבל משפט שחוזר על עצמו ה מ ו ן"אני כבר לא פה".זה קורה בשיחה וגם באינתימיות.מבקש לווותר לו.כי הוא כבר במקום אחר:בית ,עיסוקים,חובות. אנחנו לא גרים יחד.בשישי לא יושן אצלי.אז יש רק שבת.אני לבד למרות שיש לי גבר בלילות ובימים. יש לי חברות,חוגים אבל הבית ריק והמיטה.למה הוא מרגיש "לה פה"גם כאשר פה?.? גם מצבו הכלכל לא טוב.בא לי לנסות איתו חיים ביחד.עד כמה זה אפשרי לאור הכלכלה הלא מסודרת שלו.?

ד"ר אורן חסון
לשמור במועדפים
06.10.2014 • 15:15

אילנית יקרה,
אני חושב שאני זוכר את ההתכתבות בינינו. לא נתת לי קישור ולכן לא קראתי אותה. אבל לפי מה שאני זוכר היו בינינו יותר מהתכתבות אחת. בסופו של דבר, יש בו נתינה, אבל חסרים לך דברים נוספים. הוא אומר ומסביר לך מה הוא יכול לתת וכמה. באופן מעשי, הוא כן "פה". אולי האמירות "אני לא פה" באות בעקבות תלונות או מריבות או הבעת צורך שלך שהוא מעבר למה שהוא מרגיש שהוא יכול, וכל תפקידן הוא לשים גבולות לדיון הזה. אולי הוא רק אומר לך "תני לי את הכאן והעכשיו, כי זה מה שאני יכול, ונחייה בשלום דרך שיפור הכאן והעכשיו, ובבקשה תפסיקי לקלקל לי אותו". אבל גם אולי זה באמת לא מספיק לך. בעבר, למיטב זכרוני, ההתכתבות איתי עזרה לך להיות מאופקת יותר. האם תוכלי לעשות זאת לאורך זמן? - אני לא יודע. אם את חושבת שזה באמת מה שאת צריכה, ואם התשובות שלי אליך עוזרות לך בזה, אז שמרי אותן במועדפים שלך, וקראי אותן פעם בשבוע או בשבועיים, כדי לקבל את הכוח. ואם זה לא מה שאת צריכה, אז את צריכה את הכוח כדי ליישם את המסקנה הזו, וצריכה לתכנן ניתוק. אני לא רואה שזה מה שאת רוצה, אבל את היא זו שצריכה לדעת זאת הכי טוב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אילנית
לשמור במועדפים
07.10.2014 • 09:22

תודה ענקית לך! ישנתי בלילה טוב ורגוע! אני זקוקה למילים מחזקות! מקבלת העכשוי. תצמח מחר טוב יותר?

ד"ר אורן חסון
קבלת העכשיו
07.10.2014 • 17:14

אילנית יקרה,
קבלת העכשיו מסייעת הרבה מאד לייצוב העתיד, גם אם אין ביטחון במה שיקרה. אבל אף פעם אין לדעת מה יקרה ממילא. בהצלחה לך!

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083