קשר מחייב: קח את הזמן ותבין

תאריך פנייה: 16.10.2014 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אלעד
זוגיות ממושכת
16.10.2014 • 01:53

אני ובת זוגתי כבני עשרים מנהלים מערכת יחסים כבר שנה וחצי , אני מאוד מחובר לאופי שלה למי שהיא הנאמנות שלה והאהבה שלה אליי הקסימו אותי , הרבה פעמים אני מרגיש שאני לא נמשך אליה חיצונית ומחפש ריגושים אחרים ופיתויים אחרים שכמובן אני מנסה לא להיגרר אליהם .
השאלה מה עושים במצב כזה ? כאשר המשיכה המינית לא עושה את שלה אך כל השאר דווקא כן .

ד"ר אורן חסון
קח את הזמן ותדע
18.10.2014 • 21:16

אלעד יקר,
יתכן שאינך בשל עדיין לקשר מחייב לאורך זמן. יתכן שבאותו מצב, בעוד עשר שנים ולאחר התנסויות אחרות, היה לך קל יותר להחליט שזה מתאים לך, כי כבר התנסית קודם. עכשיו, כי לא התנסית הרבה, אולי עם הזמן המשיכה החסרה שלך תפתה אותך יותר ויותר לבדוק אפשרויות אחרות.אבל קשה לי לומר לך מה נכון. לכל אדם יש מה שנכון לו, וגם זה אף פעם לא לגמרי מדוייק. ומה שאני רוצה לומר לך הוא שאתה הוא זה שאומר מה חסר לך, אבל אתה הוא גם זה שתדע בהמשך אם כל היתר יש משמעות גדולה או לא. קח את הזמן, ועם הזמן תבין ותדע. אין כאן פיתרון פשוט שיגיד לך איך לשנות את המשיכה שלך. אולי אפשר היה לעזור לך להבין יותר ואולי גם לגעת בנקודה חשובה ולעזור לך להימשך אליה אם ההכרות אתך היתה טובה יותר. אבל אני לא בטוח שאתה צריך. קח את הזמן, ותדע בסופו של דבר מה אתה רוצה. ולפעמים, כאשר בחירות אינן לגמרי ברורות, אתה מהמר על מה שאתה חושב שנכון יותר. קח את הזמן ותדע.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083