זוגיות: קשר עם אב משפיע

תאריך פנייה: 07.10.2014 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
lior
כשהוא דבוק לאבא שלו
07.10.2014 • 14:27

לד"ר חסון שלום,אני וחבר שלי כשנה ביחד בני 30 אבל, לחבר שלי יש קטע לא ברור עם אבא שלו..הבילויים שלו עם אבא שלו באים על חשבוני למשל: הוא הבטיח שהם ילכו לסטנדאפ וכשאני רציתי שאנחנו נלך להופעה של מוקי, נאמר לי שנגמר התקציב.הם יוצאים לבלות ביחד בכל יום שישי בעוד שאנחנו בכלל לא יוצאים כי אין לו כסף אם למשל, אני ירצה לצאת בשישי אין סיכוי שהוא יסכים גם אם מדובר במשהו שיהיה רק באותו היום.רציתי שאנחנו ניסע לחו"ל גם פה נאמר לי שהוא רוצה לטוס עם אביו אני מאמינה שאם הם אכן יטוסו לחו"ל התקציב שלו שוב ייגמר. חשוב לי לציין שהוריו נשואים באושר והוא כבר מגיל 18 לא גר איתם והוא ממש לא ילד יחיד יש לו עוד 4 אחים והם ממש לא ככה.מה עלי לעשות מצד אחד זה מפריע לי ומצד שני זה אבא שלו?

ד"ר אורן חסון
כאשר זה מה שזה
07.10.2014 • 17:15

ליאור יקרה,
כנראה שהבנת נכון. הוא קשור לאביו, שזה לא רע כשלעצמו, אבל הוא את הזוגיות והמשפחה החדשה שהוא אולי רוצה לבנות, הוא בונה בלב חצוי. הוא כרגע לא מוכן להתמסר לקשר לחלוטין.האם יש לאביו בעיה כלשהי, פיזית או מנטלית, שבגללה הוא מנסה לעזור לו לפצות על החיים הקשים שלו בכל דרך אפשרית כבן טוב? - אני לא יודע, לא כתבת את זה. לפי מכתבך אני מבין שכנראה הוא איתו כי טוב לו להיות עם אביו. כפי שכתבתי, זה לא רע כשלעצמו, אבל בסדרי העדיפות, יתכן שהוא עושה זאת על חשבון הזוגיות איתך, כפי שאת כותבת, ואם זה מה שזה, אז קחי זאת בחשבון, כי זה מה שזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083