רגשות מעורבים בזוגיות - מה עושים?
זיו
בקשר מעל שנה ודיי מבולבל
⌄
אני עם חברתי שנה וחצי בערך.זה הקשר הראשון הרציני שלי וגם שכבתי איתה בפעם הראשונה בחיי.היה לי קשר חצי שנה לפניה עם אחת שממש ממש אהבתי והיא עזבה אותי,לא אמרה למה.נחזור לחברתי - אני בן 26 והיא בת 19 הפרש הגיל גדול אם שמת לב.בעבר הרגשתי ממש טוב איתה,אהבתי אותה אבל זה אף פעם לא היה כמו עם הראשונה(אולי זה לא אמור להיות כמו אהבה ראשונה).קצת יותר מהחצי שנה האחרונה אני חש ירידה ברצון לקירבה איתה,למרות שבאמת אני אוהב אותה!! מה שפשוט מחרפן אותי..שאני אצלה אנחנו יושבים בסלון עם ההורים שלה אבל אנחנו כמו ידידים ממש ממש טובים.היא ממש אוהבת אותי וקופצת עלי כל הזמן אבל היא אמרה לי מספר לא קטן של פעמים שהיא מרגישה שאני מתרחק ואני כמובן טוען שלא אבל יודע שזה קצת נכון.ההורים שלה מאוד אוהבים אותי אני בקשר טוב איתםאני לא יודע מה לעשות כי אם אני יעזוב היא תהיה חסרה לי מאודוככל שהזמן עובר אני חוטף בלבול גדול יותרדבר נוסף שיש לי חוסר בחשק מיני איתה,היא רוצה את זה יותר ממני שזה לא הגיונימבחינתי פעם בשבוע זה סבבה משהו פה לא נורמליהפחד הגדול שלי שאם אעזוב יהיה בודד כמו שהייתי לפני זה
ד"ר אורן חסון
מה שאתה יכול, ומה שאולי לא
⌄
זיו יקר,
אני באמת לא יכול לדעת, על סמך מכתב, מהן הסיבות לרגשות המעורבים שלך. צריך להעמיק בזה ולהבין אותך טוב יותר, ומן הסתם לך קשה להגיע לתובנות מלאות לבד. הדרך לעשות זאת היא בטיפול פרטני. אני יכול לומר לך – "אתה צריך להישאר איתה, כי היא טובה לך" אלא שאני לא לגמרי בטוח שתוכל.