מסרים כפולים בזוגיות: מה קורה?

תאריך פנייה: 18.02.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
עירית
האם להמשיך הלאה
18.02.2012 • 01:25

אני בת 35 גרושה ואם לילדה.לפני שנה נפרדתי מבן זוג פרק ב' של שנינו.הקשר ידע עליות ומורדות ובסופו של דבר חשבתי שיהיה נכון להתנתק.כיום שנינו נמצאים בקשר חדש עם בני זוג שונים.בכל זאת הייתי רוצה לשקול אפשרות לחזור אליו. כך מכתיב לי הרגש.הוא מבחינתו מעדיף כיום לנסות לבנות קשר חדש. למרות זאת הקשר ביננו לא פסק ואנו מנהלים אותו על בסיס יומי. נפגשים ,משוחחים ואפילו מפלרטטים.אני מאמינה ואולי אני טועה שגם הוא במקום של רגש כלפי.אך כנראה אולי נפגע ממני? אולי הוא מבולבל?בין השורות הוא אומר לי שהוא חושב עלי ושאין הוא פוסל אפשרות שיום יבוא ונחזור להיות זוג.יש לי סבלנות לחכות אך -אין לי רצון לבזבז את חיי במקום שאין בו סיכוי .הייתי רוצה עצה להבין את פשר התנהגותו כלפי וכלפי הקשר הנוכחי שלו.

ד"ר אורן חסון
מחוייבות או לא מחוייבות
19.02.2012 • 00:52

עירית יקרה,
כל עוד הוא לא גלוי בפנייך, אכן לא תדעי. אלא שהעניין שהוא שאולי הוא גלוי בפנייך, ואת לא רוצה להאמין. ואולי הוא מתנדנד בין האפשרויות, או כי הוא רוצה כמה דברים במקביל או כי הוא רוצה לשקם את האגו שלו מבלי להתחייב לקשר, או כי הוא לא בטוח מה את רוצה, ולכן רוצה לשמור על עצמו או על הכבוד של עצמו בעיניו ובעינייך, וכל אחת מהאפשרויות הללו תגרום לו לשדר לך מסרים כפולים. תצטרכי לקחת את הפלירט שלכם צעד או כמה צעדים קדימה, למקומות מחוייבים ומחייבים יותר כדי לדעת מה קורה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083