זוגיות: לשריין זמן לפגישה

תאריך פנייה: 13.02.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יעל
בלי לחץ
13.02.2012 • 20:03

הייאני בת 26 לא יצאתי עם בחור כבר די הרבה שנים. עכשיו הכרתי בחור והוא הזמין אותי לצאת . יצאנו ,הוא התקשר אחרי שבוע בדיוק!! כמובן שלא התייחסתי לזה בכלל דיברתי רגיל הוא רצה להיפגש אמרתי שאני לא יכולה ואולי מחר. למחרת הוא שלח הודעה די מאוחר ב 21:00 ושאל האם אפשר להיפגש אמרתי שבסדר ואז חברה שלי אמרה שזה ניראה לה ממש מגעיל. אז אמרתי לו שצץ לי משהו ואני לא יכולה להיפגש הוא שאל אולי יותר מאוחר אז הסכמתי, יצאנו. ואז אמרתי לו שאני אשמח אם הוא יתקשר בשעות יותר מוקדמות לקבועה פגישה. הוא אמר כמובן שגם אני צריכה להתקשר וכו' אמרתי לו שבתחילת הקשר אני רגילה שהבחור הוא זה שיוזם יותר. הוא התקשר אחרי 3 ימים הרגשתי יותר בטוחה והתקשרתי אליו אחרי יומים גם. מאז הוא לא התקשר ועבר כמעט שבועה .במשך הפגישה והשיחות שלנו הוא כל הזמן אומר " בלי לחץ" "בלי לחץ" את תראי שיהיה לנו ממש כיף . אני ממש ממש ממש לא בלץ התקשרתי אליו רק פעם אחת אחרי 2 דייטים ומספר שיחות ממנו . לא הזמנתי אותו אף פעם לדייט ותמיד הלכתי הביתה אחרי שעה כי היה לי מאוחר כבר.אז אני לא מבינה מה הוא רוצה? חבל לי צת לפספס אותו והאמת אני לא יודעת האם בגלל שזה הוא או בגלל שלא יצאתי עם בחור המון זמן והחברות שלי די מאשימות את האופי שלי בזה. אז הנה עשיתי הכל לפי הספר ועדיין לא הולך .תודה

ד"ר אורן חסון
לשריין זמן
14.02.2012 • 12:31

יעל יקרה,
נכון שזה לא נראה טוב כל כך. גם "בלי לחץ" וגם "את תראי שיהיה לנו ממש כיף" לא נשמע טוב, כי זו לא בדיוק אמירה שמראה על רצון לזוגיות אלא על בילוי, שאולי לא מחייב. אבל אולי כך הקודים שלו. אולי אלו הביטויים שבהם הוא משתמש. גם העובדה שהוא מתקשר ברגע האחרון, יכולה להעיד על כך שאולי את ברירת המחדל שלו, כשהוא לא מצא משהו אחר לעשות. אבל בפעם הבאה שתיפגשו, נסו לעשות זאת מוקדם יותר, כדי שלא תצטרכי ללכת אחרי שעה. ונסי לומר לו שאם הוא רוצה לפגוש אותך, שיקבע מראש. כך תוכלי לראות עד כמה את באמת חשובה לו. אם הוא ירצה לפגוש אותך, הוא יצטרך לתכנן פגישה איתך ולשריין זמן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083