תודה על המחמאות
star
מנסה לשקם את עצמי ולומר לך תודה
⌄
שלום רב
דוקטור אורן, פניתי אליך כבר בעבר די הרבה אולי יותר מדי בקשר לחבר שהיה לי האהבה הראשונה שלי, שאינני יכולה לשכוח ואולי לעולם לא אשכח, אך אומנם אינני יכולה להתגבר על הכאב שהוא גרם לי ועל הצער והסבל שהיה לי ברגע שהיינו ביחד אך בעזרתך ובעזרת הפסיכולוגית שלי הבנתי הרבה דברים לגבי עצמי הבנתי שאף בחורה לא חייבת להיות בקשר עם בחור כדי להרגיש שווה כדי להרגיש טוב יותר לגבי עצמה אומנם זה כיף שיש חבר , שאוהב ותומך כשצריך, אך רק אם החבר באמת אוהב את הבחורה אהבת אמת ולא סתם משחק איתה משחקים של אוהב לא אוהב הבנתי שחבר אמיתי תמיד צריך להיות לצידך ברגעים הקשים והקלים ולא רק כשמתחשק לו החבר שהיה לי היה מזוייף הוביל אותי שולל ואני היייתי עיוורת עכשיו אני מתחילה להבין סוף סוף שיש לי הרבה מה לתת לצד השני אך קודם כל לעצמי התחלתי עבודה חדשה שאני נהנית בה לומדת בסדנה מעניינת ובכלל לא בא לי לחשוב על בנים קודם לשקם את הביטחון העצמי שלי שאבד ולהחזיר את הכבוד האישי שלי שנפגע והגאווה שאבדה בשבילי האהבה היא נושא מאוד מורכב ומסובך אבל רציתי לומר לך תודה רבה שאתה עניתי לי על שאלותיי ובכלל שאתה עוזר לאנשים בשאלות קשות וכואבות ישר כוח כן ירבו אנשים כמוך
ד"ר אורן חסון
תודה!
⌄
star יקרה,
תודה רבה על המחמאות. אני מאחל לך המון בהצלחה, ושיקום בריא וחיים שמחים ומסופקים. עושה רושם שאת הולכת בכיוון הנכון.