התרחקות בזוגיות: מה לעשות?

תאריך פנייה: 15.02.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
גלית
פשוט נגמר
15.02.2012 • 23:48

שלום
ד"ראני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל ...אני נשואה 12שנים בת 32 מכירה את בעלי מגיל 16. זאת הייתה אהבה צעירה אבל מאוד חזקה .בעלי באישיות שלו אדם מאוד קשה , מאוד אנוכי לגבי כל מה שקשור אליו , אבל מי שמכיר אותו בחוץ חושב שהוא פשוט אדם ניפלא והוא גם ידוע לכולם כאדם חביב ואהוד משום מה כלפי הוא מתנהג אחרת שנים ניסתי להבין את זה אבל לא הצלחתי לפענח מדוע דווקא כלפי שאני הבת זוג שלו , החצי השני שלו הוא מתייחס ככה .עד לפני שנתיים אהבתי אותו מאוד וכל מי שאני מנסה לשוחח איתו בנושא פשוט אומר שזכיתי במלאך אני מוצאת את עצמי חושבת שאולי משהו לא בסדר אצלי אבל היום הגעתי למצב שאני מקנה בזוגות זקנים שמפגינים חיבה אחד כלפי השני וחושבת לעצמי האם אני יוכל אי פעם להיות כזאת מאושרת ושלווה ?אבל אז המציאות מכה בי בפרצוף יש לי שלושה ילדים רגישים מאוד שמאוד אוהבים אותו הוא מביא את הפרנסה העיקרית בבית והכי משמעותי הוא שאני דתיה ולא אמרתי עוד כלום על מה אנשים יגידו ...אבל אני לא יודעת מה לעשות הגעתי למצב שאני מסכלת עליו ישן ואין בי שום רגש אפילו לא שנאה מן משהו רדום כזה שאני לא יודעת להסביר את זה אפילו לעצמיאנא עזרתך ????מה קורה לי ???אם זה יעבור ואך יוצאים מזה ???

ד"ר אורן חסון
תחושות של התרחקות
17.02.2012 • 16:13

גלית יקרה,
אולי אני לא איש בשורות אם אומר לך שכנראה זה לא יעבור לבד. המגמה עד היום היא שהתחושות שלך הופכות להיות קשות יותר ומרחיקות יותר ולא להפך, וכל עוד לא יקרה משהו משמעותי, כנראה שהמגמה הזו תמשיך.כנראה שהכי נכון לכם הוא ללכת ליעוץ זוגי כדי ליצור תקשורת רכה יותר ביניכם, וכזו שתיצור הקשבה ביניכם ולא רק הכרזות נחרצות של מה נכון ומה לא נכון לעשות, כפי שזה נראה שקורה ביניכם כרגע. אלא שמכיוון שלפי תאורך אותו אני כלל לא בטוח שהוא יהיה מעוניין ללכת ליעוץ זוגי, ובכלל שאולי הוא לא יחשוב שהוא צריך להיות שם, ושאם את רוצה אז שתלכי לבד, כנראה שיהיה לך נכון יותר באמת להתחיל לבדך, ולו רק כי זו תהיה התחלה שקטה יותר ועם פחות מתח ביניכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083