תלות בבן זוג בהורים
אני
אהבה של פעם בחיים אבל ההורים נגד
⌄
אני מצאתי אהבה, מצאתי גבר מושלם בשבילי שאין עוד כמוהו, גבר שהייתי איתו בקשר אינטנסיבי של שנה וחצי של תשוקה ואהבה הדדית אך לצערי ההורים שלו לא אוהבים אותי בכלל (משום סיבה, סתם ככה) ואני מבולבלת ואין לי מושג מה לעשות. כי שנינו אוהבים אבל נפרדנו הוא אמר שקשה לו עם ההורים אבל זאת לא הסיבה היחידה אבל לי נדמה שכן. האם כדי להילחם על הקשר הזה? אני מבחינתי הוא אהבתי היחידה ואני יודעת שאילולא הלחץ של ההורים שלו הוא לא היה חושב אפילו על פרידה. עובדה שאנחנו אוהבים, אנחנו מדברים כול יום, צוחקים , מספרים חוויות ומשתפים, אוהבים זה את זה מרחוק. מה לעשות? אין לי מושג. להמשיך את הקשר לנסות לחזור או שלוותר? אשמח לתשובה אנא עזרו לי תודה מראש
ד"ר אורן חסון
תלות בהורים
⌄
את יקרה,
בני כמה אתם? ומדוע התלות שלו בהורים היא כזו מוחלטת?ואגב כך, אני מניח שיש להם הסיבה שלהם, גם אם הסיבה שגויה או שאינך מסכימה איתה, ואולי גם הוא לא. אם הוא בעמדת חולשה מול הוריו, ואינו יכול להתמודד מול רצונם, את צריכה להבין שזה חלק ממנו, לפחות במבנה האישיות שלו או במידת האילוצים והצרכים שלו עכשיו. האם את חושבת שהוא יוכל לשכנע אותם, או להתמודד מולם? האם יש לו הכוח? התשובה לשאלה שלך טמונה הרי בזה.