התמודדות עם פרידה: לבד או עם עזרה?

תאריך פנייה: 12.02.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
בשלב הכאב
איך ממשיכים מפה
12.02.2012 • 12:46

שלום
לכולם!!אני ואשתי נשואים כ 5 שנים ומגיל 17 אנחנו ביחד (גילאי 31)(עם ילד בן 4)לפני שנה אשתי החליטה לשנות מקצוע בתחום בספורט ולהתנתק ממקצוע אחר שהיה עם ביטחון וכסף טוב.אשתי נראית טוב מאוד ואני שמנמן ולא באותו LEVEL .מאז הקריירה החדשה לאשתי נפתחו העיניים בכל מה שקשור לסקס איתי בילויים עם חברות ודרישה ללבד שלה הרבה פעמים.לפני שבוע לאחר הרבה פעמים של ריבים אשתי אמרה ועדיין דורשת להתגרש והסיבה לכך הינה שהיא רוצה שקט ואת הלבד.היא נראית לא סגורה ומצד שני החלטית בכל המעשים כמו מכירת הדירה ומעבר לדירות נפרדותאני כל התקופה הזו הייתי הרע וזה שנותן ברקסים מכל עבר , כל דבר שהיא עשתה הייתי חוקר עליה כאילו היא הולכת עם מישהו אחר וזה בכלל לא נכון ומה שעצוב שאני היום אחרי התכנסות עם עצמי מבין שעליי לרדת במשקל (לא בשבילה אלא רק לעצמי) , להפסיק לחפש בגידה שלא קיימת ולנסות לחשוב ולתמוך במה שהיא עושה , כי בסופו של יום היא חוזרת הביתה והכל טוב מכל הבחינות.אני כרגע בשלב ההכחשה לפי מאמרים רבים ואני אוכל סרטים על זה שהיא תהיה במגע אנטימי עם גבר אחר פעם ראשונה ומחשבה יותר גדולה שעם האוכל יבוא התאבון אני פשוט בבלבלותעזרו לי להתמודד האם ישנה דרך כזו???

ד"ר אורן חסון
התמודדות: לבד, ביחד או עם עזרה?
12.02.2012 • 14:03

כואב יקר,
עברתם דרך ארוכה מדי מכדי שיהיה קל לעשות זאת לבד. אם אתם רוצים לנסות ולשקם, אתם חייבים לעשות זאת ביעוץ זוגי.ואם אתה שואל איך להתמודד לבדך עם קבלת העובדה על פרידה, קשה לי לומר לך באופן חד משמעי. יתכן שתוכל להתמודד לבדך, ובתנאי שתגיע להחלטה שאתה חייב לשמור על עצמך, ושאתה חייב לעצמך חיים שפויים ונורמליים. כניסה לסרטים לאחר שנפרדתם לא תועיל לזה. עשייה ובניית הביטחון העצמי שלך ותחומי עניין כן יכולים לעשות זאת. ואם לא תצליח לבדך, לך לטיפול פרטני, כדי להגיע למקום הרבה יותר טוב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
בשלב הכאב
התמודדות: לבד, ביחד או עם עזרה?
12.02.2012 • 14:08

שלום
אורן!תודה על ההתיחסות המהירה שלךאני כרגע בשלב של אי עשייה מוחלטת וכל מה שאני מתעסק בו זה הפרידה ואשתי (לשעבר).אך בתור אחד שמכיר ויודע אני לאט לאט איישם את מה שכתבת כי אין ברירהתודה