השפעת הסביבה על תחושותייך
מיטל
תסבוכת-צריכה עזרה!!
⌄
היי, אני בת 25 ולפני ארבעה חודשים הכרתי בחור מקסים ומיד התפתח בינינו קשר אינטנסיבי אך ידידותי בלבד. במשך הזמן גיליתי בחור מדהים ושונה מכל הבחורים שהכרתי עד עכשיו והרגשות כלפיו הלכו והתחזקו עד שלפני חודש הפכנו לזוג באופן רשמי. בהתחלה מה שמשך אותי אליו זה האופי המיוחד,(יש בינינו פער גדול מבחינה חיצונית,אני דוגמנית והוא,איך לומר בעדינות- לא מלך היופי) אך בימים האחרונים אני מרגישה נסיגה במשיכה המינית אליו ואני לא יודעת ממה זה נובע.אני יודעת שיופי זה ממש שולי אבל התגובות שאנחנו מקבלים מהסביבה מתפרשות כתמיהה על הקשר ואני לא יודעת אם הסביבה הכריעה וגרמה לי כביכול גם לבחון את הקשר. הוא מאוהב בי עד מעל לראש ואם אני אגיד לו שאינני מעוניינת להמשיך זה ישבור את לבו,מה גם שאני לא יודעת אם זה נכון לעשות,אולי יש תקופות שלפעמים קצת "יורד" מהבן זוג ואז זה מסתדר? אני ממש לא יודעת מה לעשות,מצד אחד אני רוצה להמשיך בקשר איתו אבל מצד שני המשיכה(או יותר נכון חוסר המשיכה) מעיק עליי. חייבת קצת עצות..
ד"ר אורן חסון
לתת לעצמך זמן להבין?
⌄
מיטל יקרה,
זו שאלה לא פשוטה, כי היא מצביעה לך על שני דברים. האחד – שלא רק המראה החיצוני משפיע עלייך, והשני, שאולי הוא בכל זאת משפיע עלייך, ואם לא (וגם זה יכול מאד להיות לפי דברייך) אז מה שמשפיע עליך הוא מה שאומרת לך הסביבה. לא קל להתמודד עם זה. נסי לתת לזה עוד זמן, ותראי לאן המאזן הלא פשוט הזה מוליך אותך.