ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 111
-
שלום
שלום ד"ר,הכרתי בחור בן 45 לפני כשנה.עד גיל זה לא הייתה לו מערכת יחסים רצינית ואינטימית עם אף אישה, הוא טוען כי הוא ביישן ואינו יודע אך להתחיל עם בחורות.במהלך...
-
מה אני בכלל?! מה יש לי!
בעיה קשה שייש לי.אני לא מרוצה מבנות הזוג שלי, אני תמיד מסתכל לצדדים לא שלם עם מי שאיתי.אני בחור בן 28 בשל ומעוניין בקשר רציני של בית משפחה וילדים כבר הרבה זמ...
-
להשאר או ללכת?
זו פעם ראשונה שאני כותבת כאן,ואני זקוקה נואשות לעצה.אני בת 30,נשואה כשנתיים,לאחר קשר של ארבע שנים.העניין הוא,שאני לא בטוחה שאני רוצה את חיי הנישואין האלו.אתח...
-
פרידה מבין זוגי
שלום לך ד"רהיה לי חבר במשך 3 וחצי שנים כאשר לפני שבועיים החלטתי להפרד ממנוהוא היה מעיק עלי אם זה יותר מדי שיחות טלפוןאם זה לשאול הרבה שאלות כל הזמן פשוט לשאו...
-
התאהבות מחדש
שלום, בהמשך להתכתבותי ב10.9.ציינתי שאני בת 23 יוצאת עם חבר קרוב ל4 וחצי שנים.לא הייתי שלמה כל הקשר ופחדתי מהלבד ולכן נשארתי איתו למרות שאני כבר חודשים שלא או...
-
דילמה בזוגיות
אני בן 40 ויש לי חברה קבועה בערך 4 שנים. חברתי גרושה עם ילד ואני רווק שמאחורי שני קשרים ממושכים עם בנות זוג.לאחרונה הוזמנה חברתי על ידי אימי וגיסתי לאירוע מש...
-
איך מחוקים את אהבה מהראש
שלום אני בת 22הקשר הסתיים ממש לא מזמןוהייתה שם סוג של אהבהוהצד השני בחר בחירה בחיים שלו ולקום וללכתהקשר נמשך פחות מצחי שנהואני לא יודעת איך מוחקים את הזכירונ...
-
פגועה
שלום רב, הסוגייה שאני אעלה היא לא יחסים ביני לבין בעלי אלא ביני, אחותי והאמא. אנו שתי אחיות גדלנו במשפחה קטנה. אני בת 26 עם 3 ילדים , בן 5, 4, והקטן בן שנה ו...
-
עזרה
שלום ד"ר חסון,שאלתי לא מעט פה בפורום ואני מודה לך מאוד על העזרה.כדי לקצר את הדברים- יש לי בן זוג כבר כמה שנים. אנחנו בני 23-24. הקשר לא היה טוב מעולם מבחינתי...
-
פרשת דרכים
שלום אני בת 24 ונמצאת בקשר עם בן זוגי כבר 4 שנים. לאחרונה התחלנו לדבר על דברים קריטיים בין בני זוג. הדיבורים התחילו בעקבות כך שאין ספור פעמים כל הסובבים אותנ...
-
זקוקה לעצה מכל הלב
שלום רב, בקצרה אני רוצה לקבל הפניה מה לעשות עם המצב בו אני נמצאת:לפני חודשים ספורים יצאתי מקשר הרסני ביותר שהגבר שעמו חייתי ידע לסחוט אותי רגשית ולהפעיל מניפ...
-
פרידה
האם הצורך בפרידה הוא לגיטימי כדי לקחת פסק זמן ולהבין האם גירושין הם מה שאני רוצה? אני מרגישה מחנק היום, לחץ נפשי אדיר וכי איני יכולה לחשוב בבהירות. אני יודעת...
-
איך אופשר באמת..
האם באמת... אבל באמת אפשר לסלוח על בגידה ?האם מישהו הצליח מהבפנוכו שלו באמת לסלוח ?כמה זמן זה לוקח ?מתי העצב מפנה את מקומו לאושר שוב ?
-
תקשורת
שלום. אשמח לקבל הצעות איך סוגרים בין בני זוג נקודות שמציקות לאחד מהם .באם יש נוושא שמפריע לי ואני מעלה את הנושא בפני אישתו כיצד ניתן לסגור את הנושא ?אשתי כשא...
-
אני חרמן על חברים מהצבא
אני מת לשכב איתם או לגעת בהם חד פעמי....והם סטרייטים...מה עושים?אני רואה אותם בבסיס במינימום בגדים ואני כולי מתחרמן...
-
לא יודעת איך לצאת מהמשבר
שלום רב אני בת 37 נשואה +2.נשואים תשע שנים ,ביחד 17.מאז ומתמיד לא היינו מסונכרנים לגבי הרצונות המיניים שלנו. הוא טיפוס מאוד מיני,מבחינתו כל יום, אני פחות. בפ...
-
אנא קראו עד הסוף, והשיבו-תודה
אני נשואה זה עשור לאב בתי בת ה-4.הבעיה שלי היא עם משפחתו - בעיקר אחותו הגדולה (גדולה משנינו בשנה).בבקשה קראו עד הסוף, ותגיבו ברצינות.העניין התחיל בילדותם, במ...
-
מאכל מפתה??
המאהב שלי לשעבר עדיין שומר איתנו קשרים ידידותיים בלבד. בעיקר עם בעלי.. בעבר הרחוק בישלתי לו מאכל מסויים שמאד אהב. בדיוק בישלתי למשפחתי השבוע את המאכל שהוא במ...
-
בעל שתלטן
שלום לךאני ובעלי נשואים 5 שנים יש לנו שני ילדים. עיקר הויכוחים שלנו הם בנושא מטלות הבית. אני עובדת במשרה מלאה שדורשת מימני הרבה לפעמים אין לי ממש כוח כל היום...
-
מודעות עצמית
שלום רב, אני ובת זוגי כבני 30 ועומדים להינשא חודש הבא, כבר לא מעט זמן שאני מרגיש שיש לנו יותר מידי מתחים וריבים. למעשה לא מרגיש יותר מידי רומטיות ממנה. אני מ...
-
עזרה במחשבות שלי
שלום רב, אני וחברי יחד קרוב לשנה - והתחלנו לדבר על נושא החתונה , אין לי ספק שזה הגבר שאיתו ארצה לחיות עוד המון המון שנים -השאלה שלי תירא אולי כבר שטוחה אבל ה...
-
שאלות
אני נשואה שש שנים, יש לנו שני ילדים מקסימים. אנו חרדים. בחצי שנה האחרונה החל בעלי לעבוד בחברה בניהול כספי. בחג יצא לי לפגוש את חברי הצות שלו לראשונה. ידעתי ש...
-
לא מצליחה להתגבר
שלום. אני בת 27, רווקה.אני לומדת לתואר שני באוניברסיטה. באחד הקורסים הכרתי מישהו והתאהבתי בו בין רגע. התחלנו לצאת והיינו ביחד לתקופה של כ 4 חודשים. אני הייתי...
-
מרגישה לבד
שלום. אני נשואה שנים רבות וילדי בני 19 ו-16.בעלי עובד מהבוקר עד הלילה.את הילדים גידלתי לבד ולכן הקשר עמם הדוק וטוב.בעלי איש קשה וממורמר ומקנא בי על קשרי עם ה...
-
צריכה ייעוץ
בס"ד,ד"ר אורן שלום,אני גרושה טרייה בת 30 ללא ילדים.הכרתי לפני כשבועיים בחור גם גרוש בן גילי עם ילדים(3),גרושתו לא מפסיקה להטריד אותו למרות שקיבלה כבר גט ומשל...
-
חייבת הכוונה
שלום. אני ובן זוגי יחד יותר משנתיים כרגע מאורסים ועתידים לבוא בברית נישואים בעוד כחצי שנה. ישנם לבטים רבים שאוחזים בי ולא מרפים. אפרט:האהבה ביננו לא יודעת גב...
-
בן זוג בדיכאון....
אנו נשואים ולנו ילדה בת 3 אני נמצאת בחודש שישי להריון. בן זוגי טוען שהוא נמצא בדיכאון שאלתי אותו האם הוא מאושר והוא ענה לי שהוא מרגיש ששום דבר לא מספק אותו.ב...
-
זוגיות התחלה
שלום, אני בן 19 לא הייתה לי מערכת יחסים ולא סקס. אני גיליתי שאני הומו ושאני רוצה להכיר גברים. זה מאוד קשה לי כיוון שזה חשש לי לחלוטין מערכת יחסים ובכלל כל הה...
-
בעיות עם הבעל
שלום דר חסוןאני נשואה כבר 9 שנים +שני ילדים,יש לי בעל שאני אוהבת אבל כל הזמן יש לי איתו מריבות,אנחנו ממש שונים בדעותינו ואני מרגישה שבזוגיות הזאת חסרה החברות...
-
עצובה כמו שמעולם לא הייתי
שלום ד"ר חסון..בעבר כתבתי בפורום שלושה הודעות לגבי בן זוגי (כעת אקס) בנוגע לקנאה שלי כלפיו (שאני לא מראה לו) והחששות שיעזוב אותי לטובת אחרת בגלל שאנחנו הראשו...
-
בעיות תקשורת עם החבר
אני וחבר שלי כבר כמה שנים ביחד נפרדנו פעם אחת כזכור לי מהסיבה ש"אנחנו לא מתאימים" מאז שחזרנו הכל היה נפלא אבל בזמן האחרון יש לנו בעיות תקשורת, אין תחומי עניי...
-
אני חושבת הוא התאהב באחרת
שלום אני בת 23 וחברי בן 24ויש לנו חברים משותפים ...חברההכי טובה שלי ידידה הכי טובה של החבר לשעבר שלי ..ואני חושבת שהוא נדלק עליה או התאהב בה וריטאלית ולכן הו...
-
ידידות מופלאה/אהבה אמיתית?
אשמח לקבל חוות דעת ניטרלית לחלוטין!!לד"ר אורון חסון שלום!יש לי חבר כבר שנה וחצי.הוא בחור מדהים! הוא חכם, רגיש, מבין, מתחשב, מצחיק, אוהב, חם ומפנק..מהרגע הראש...
-
חיזור למרות הפרידה
אני בת 27 ,הכרתי בחור לפני כחודשיים בן 34 וגיליתי שיש לו ילד הוא מעולם לא התחתן.הוא פוגש את הילד אחת לשבועיים בסופי שבוע.באותם סופי שבוע הוא אינו מתקשר,אנו ל...
-
לא יודעת למה אני אוהבת אותו
אשמח לייעוץ...אני בת 21 ויש לי חבר שגדול ממני ב9 שנים. אנחנו ביחד שנה וחצי. כל תקופת הזמן הזו גרנו ביחד (התחלנו בתור שותפים לדירה) ועברנו כבר שתי דירות ביחד....
-
סוד מהעבר
אני וחברה שלי יוצאים כבר יותר משנההכל מעולה ביננו ואני אוהב אותה מאודאבל יש איזה מין "סוד" שקשור כנראה לזוגיות שהיתה לה בעברלפעמיים לפני חודשיים יצא לנו לדבר...
-
סקס וזוגיות בהריון
ד"ר חסון שלום רב,אני נמצאת בחודש השמיני להריוני הראשון, בת 28, נשואה שנתיים, נמצאת עם בן זוגי שלוש שנים.לצערי, מאז שנכנסתי להריון אין לי חשק מיני בכלל. קיימנ...
-
פרידה מאוד מאוד קשה לאחר 3 שנים
שלום !לפני 3וחצי שנים הכרתי אותה עברנו שנה ראשונה של חברות תוך כדי שנת הלימודים האחרונה בתיכון [יב'] והיה לנו מצויין.לאחר שנה היא התגייסה ואני המשכתי למסלול ...
-
מרגישה לא טוב בזוגיות
שלום, בת 29+ ילד בן שנה ושלושה חודשים.אני ובעלי מכירים 5 שנים ונשואים שנתיים.בסה"כ אני יכולה להגיד שלא חסר לי הרבה... המצב הכלכלי טוב, החברתי, קריירה טובה שמ...
-
פירוק נישואין
שלום לך ד"ר אורן חסוןאני נשואה 2 וחצי יש לנו ילדה מדהימהיש לי בעיה עם בעלי כל פעם שהוא מבקר או נמצא איתי בסביבה שקשורה אלי ( הורים שלי או חברות )הבחור נהפך ל...