התמודדות עם בגידה וכאב

תאריך פנייה: 25.09.2010 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
נטלי
אני חושבת הוא התאהב באחרת
25.09.2010 • 07:51

שלום
אני בת 23 וחברי בן 24ויש לנו חברים משותפים ...חברההכי טובה שלי ידידה הכי טובה של החבר לשעבר שלי ..ואני חושבת שהוא נדלק עליה או התאהב בה וריטאלית ולכן הוא זרק אותיהאם זה ייתכן? האם זה יכול לקרות? ולהלחיט להפרד?הוא נתן נימוק שאני לא מאמינה לו.לא אצליח לקבל את זה לעולם.אני חושבת שהוא התאהב בה דרך המחשב.וליבי נשבר.כולם אמרו שאנחנו הכי מתאימים מבחינת הכל וגם אני והוא..כואב לי חזק בלב..אני רוצה אותואבל צריך לשכח אותואבל זה קשהוהוא בגד לי באימון בלהכיר קשרים חדשים.אי אפשר לשכח כמה שאמחוק את המזכרות שלוהמוח זוכר..

נטלי
אני חושבת הוא התאהב באחרת
25.09.2010 • 16:05

ושלחתי לו מכתב אם יש לו עוד דברים להגיד ..שיש לו על הלבאני לא יודעת אם זה טעות או לא..אבל הרגשתי צורך לעשות את זההמעוקה בלב חזקה.

ד"ר אורן חסון
קצב החלמה.
26.09.2010 • 01:30

נטלי יקרה,
כל פרידה כואבת, ומכל סיבה שהיא, ובעיקר כאשר היא נגד רצונך. ועוד יותר, כאשר זו בגידה לא רק של בן הזוג, אלא גם של החברה הטובה שלך. ועליה, ועל שיתוף הפעולה שלה איתו, ועל הבגידה שלה בך, לא כתבת דבר.המוח זוכר, והמוח יזכור עוד זמן רב. אבל הכאב יילך וישכך. כך טיבו. את צודקת גם בכך שיהיה לך קשה יותר לתת אמון, אבל מצד שני, אם לא תתני אמון, ואם לא תקחי סיכונים, לא תהיה לך זוגיות.תני לעצמך קצת זמן, וראי מה קצב ההחלמה שלך. אם את מתקשה בזה, אל תמתיני יותר מחודשיים, כדי שלא לקבע את הכאב עוד יותר, אלא חפשי עזרה מקצועית ביעוץ פרטני. דברי על זה, קבלי פרופורציות חדשות, ולמדי להחלים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083