טיפול מיני: פתרון לקונפליקטים זוגיים

תאריך פנייה: 26.09.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מתוסכלת
חייבת הכוונה
26.09.2010 • 12:53

שלום.
אני ובן זוגי יחד יותר משנתיים כרגע מאורסים ועתידים לבוא בברית נישואים בעוד כחצי שנה. ישנם לבטים רבים שאוחזים בי ולא מרפים. אפרט:האהבה ביננו לא יודעת גבולות ואין לי ספק שהוא אהבת חיי, אנו חיים חיי שותפות מלאים שמתנהלים כראוי, אנו יודעים לחלוק ולשתף והחברות בינינו חזקה. המשפחות מעודדות ושנינו התקבלנו בברכה למשפחות.הבעיה היא שישנו פער מיני שאיננו מצליחים לגשר עליו. (לי תמיד כואב, הוא תמיד מגיע לפורקן, התדירות נמוכה, המגע מועט ולבסוף הוא מפחד לאכזב ואני מתוסכלת כל פעם מחדש).העליתי עניין שהיה מוזר גם לי והוא לחיות יחד עם שפע האהבה ביננו אך להסתפק ביחסים אפלטוניים מאחר והנושא המיני הוא עיקר הפער בינינו. הוא נפגע ולהפתעת שנינו הייתי רוצה לקיים עמו יחסים רק בכדי להביא עמו ילדים. הוא העלה שכך קורות בגידות ואני הגבתי באיום על כך שאהרוס את חייו אם אגלה שפעם יבגוד בי.למען האמת הפחד הכי גדול שלי הוא שאני אבגוד בו (!)...האירוניה היא שאם אני אבגוד יהיה הדבר כדי לחוות מגע וטוב ביחסים האינטימיים שאין לי איתו ואילו אם הוא יבגוד יהיה הדר בכדי לפרוק יצר מיני.אני לא יודעת מה יותר חמור אך אשמח לעצה בנושא.האם הרעיון של יחסים אפלטוניים הוא בר מימוש? האם חשיבה על בגידה היא סימן ליחסי נישואים מעורערים? האם יש פתרונות לכאב ולתסכול המיני שאני חוווה? (השיחות חוזרות ונשנות ללא הועיל על אף שעל פניו ניכר שהוא מבין אותי ומשתדל).האם יש לסגת מנישואים במצב זה?אשמח לחוות דעת.

ד"ר אורן חסון
איך למצוא מטפל מיני
27.09.2010 • 10:14

מתוסכלת יקרה,
כל קונפליקט משמעותי בצרכים של בני הזוג הוא סיכון, גם אם יתר הדברים עובדים נפלא. במקרה שלכם, הקונפליקט סובב סביב היכולת שלכם לענג זה את זו מינית.אני תמה שלא הלכתם עד כה לטיפול מיני. זה הרי בדיוק מה שאתם צריכים לעשות. אני מציע שתתחילו מיד, כדי לראות גם כמה רחוק אתם מגיעים. יכול להיות שכל הסיפור הוא משהו פשוט שאתם צריכים ללמוד, ויכול להיות שיש בעייה שתמיד תהייה. אתם רוצים לדעת את זה עכשיו, שלא לדבר על הסיכוי לפתור זאת באופן קבוע.לכי לאתר שלהאגודה הישראלית לטיפול מיני(איט"ם) לחיפוש מטפל מיני באזור מגורייך, או צרי איתי קשר במייל, ואולי אוכל להמליץ לך על מטפל/ת מתאים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083