תכנון חתונה אינטימית ושמחה
טלי
עזרה במחשבות שלי
⌄
שלום רב,
אני וחברי יחד קרוב לשנה - והתחלנו לדבר על נושא החתונה , אין לי ספק שזה הגבר שאיתו ארצה לחיות עוד המון המון שנים -השאלה שלי תירא אולי כבר שטוחה אבל הנושא באמת מתחיל להלחיץ אותי ,אין לי מעגל חברי כלכך גדול - אין לי יותר מדי חברות וגם לא חברים , קצת מפחיד אותי ההכנות לחתונה , והערב עצמו - שלא יהיה מספיק שמח , שלא יהיו מספיק אנשים אולי - היתי בכמה חתונות ותמיד ראיתי את כל החברים וכל החברות עושות שמח לחתן ולכלה - ויש לי את הפחד שלי לא יהיה את זה - זה לא נושא שאני יכולה לעלות בפני החבר כי בכל זאת אני קצת מתביישת , האם המחשבה הזאת נורמלית?אשמח ליועץ - ותגובהתודה
ד"ר אורן חסון
חתונה שמחה!
⌄
טלי יקרה,
השימחה והאושר צריכים הרי לבוא מתוככם, ולא מבחוץ.ואחרי שאמרתי את הקלישאה הזו (שהיא נכונה, אבל לפעמים מרתיעה), בואי נמשיך רגע הלאה. נכון שאת עושה השוואות, וזה מאיים. אבל יותר כי איך אחרים יסתכלו על זה. או, באמת, כי את לא סומכת על השמחה הפנימית שלך שתאיר אותך מבפנים. כי אם זה קיים, ממילא לא תראי את היתר.הכל עניין של תכנון. אם יהיו פחות נוכחים בחתונה, ופחות חברים (אבל יותר משפחה?), השתמשו במה שיש כאשר שאתם מתכננים את הטכס. תכננו אולם או מקום שיתאים בדיוק למספר הנוכחים, כך שתהיה לכם אינטימיות. השתמשו באינטימיות הזו כדי לתכנן את החתונה כמשהו חלומי יותר, אישי יותר, קרוב יותר ומחבק יותר. לדוגמא. תכננו יותר בקפידה את התוכנית, והאמירות, ושיתוף החברים והמשפחה, ותנו להם יותר מקום.וכן הלאה. השתמשו במה שיש כדי להגיע לנצל את היתרונות שלכם, ולהבליט אותם כך שהחסרונות לא ייראו.יצירתיות ואופטימיות הם דבר נפלא. לכו על זה.חתונה שמחה!ד"ר אורן חסוןיועץ זוגי ואישיאתר הבית של ד"ר חסון:www.orenhasson.com