לכי עם הלב שלך
מורן
התאהבות מחדש
⌄
שלום,
בהמשך להתכתבותי ב10.9.ציינתי שאני בת 23 יוצאת עם חבר קרוב ל4 וחצי שנים.לא הייתי שלמה כל הקשר ופחדתי מהלבד ולכן נשארתי איתו למרות שאני כבר חודשים שלא אוהבת אותו.נפרדנו לפני 3 שבועות אנחנו לא בקשר ואני שלמה עם ההחלטה הזאת.הכירו לי בחור טוב בן 28 נפגשנו פעם אחת ואנחנו מדברים הרבה בטלפון יש תאריך לדייט שני.הבחור לא יוצא לי מהראש וממש כיף לי איתו ויש לנו כימיה שלא ניתן לתאר.הבחור יודע על המערכת היחסים הקודמת והוא מתפלא שלא אכפת לי והוא מפחד להתקרב הוא חושב שיכול להיות שאני יוצאת איתו בשביל לשכוח.איך אני יכולה לגרום לו להבין שרק הוא מעניין אותי ושאת האקס השארתי מאחור?אני יודעת שהוא מעוניין בי כי מי שהכיר לי אותו אמר לי את זה.הלב שלי אומר לי פשוט להיות כנה איתו ולהגיד לו שהוא לא יוצא ממחשבותיי.אין לי ניסיון בדייטים.האם נשיקה בדייט שני יכולה להעיד על קלות דעת?אודה על תשובתך.שבוע טוב
ד"ר אורן חסון
עם הלב
⌄
מורן יקרה,
את חושבת נכון. לכי עם הלב שלך. ורק קווי שהבחור שמוצא חן בעינייך לא פרנואיד מדי שיעשה סיפור מכלום, רק כי הוא לא סומך עלייך. אתם בתחילת הדרך. את רק צריכה לדעת שיש לך עוד דרך ארוכה להכיר אותו באמת. היי כנה איתו, ואם עדיין יפריעו לו דברים מסוג זה, אז אולי הוא לא כל מה שאת חושבת עליו. לכי עם הלב שלך, וקחי את הזמן להכיר אותו.