הפסקת החיזור בקשר: מה עושים?

תאריך פנייה: 25.09.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
קייט
בעיות תקשורת עם החבר
25.09.2010 • 12:05

אני וחבר שלי כבר כמה שנים ביחד נפרדנו פעם אחת כזכור לי מהסיבה ש"אנחנו לא מתאימים" מאז שחזרנו הכל היה נפלא אבל בזמן האחרון יש לנו בעיות תקשורת, אין תחומי עניין משותפים אין נושאי שיחה חוץ מסדר יום רגיל ושיחות סתם. חשוב לי לציין שזה תמיד היה ככה אבל זה לא הפריע לשנינו כל כך במידה ששיחות הטלפון מרגישות סתמיות ושנינו משתעממים אחד מהשני. אנחנו מאוד אוהבים ורוצים לתקן את המצב הנורא ודיברנו על זה כמה פעמים, אנחנו מחוברים פיזית ורגשית בצורה חזקה מאוד ובאמת שנעשה הכל כדי לשפר את היחסים אבל אננחנו לא יודעים איךאשמח אם תעזור לנו, אני כבר אובדת עצותתודה רבה ויום טוב

ד"ר אורן חסון
שיגרה וחיזור
26.09.2010 • 01:31

קייט יקרה,
זה קורה, לפעמים. פעמים רבות זה קורה לאחר שנים של קשר, ובדרך כלל לאחר נישואים (ולו רק כי שנים של קשר הם יותר 'אחרי נישואים' מאשר לפני), כי מתישהו גם מפסיקים לחזר. לכאורה, הקשר בטוח, ואז אין צורך להתאמץ כדי לחפש נקודות עניין משותפות, או להתעניין זה בזו, או לעניין את הצד השני, כדי שאני אהיה מעניין או מעניינת יותר, ורצוי או רצוייה יותר.דברו זה עם זו. בעיקר על הצורך להפתיע ולרצות זה את זו, ולהתעניין זה בעולמה של זו (ולהפך). ומשם והלאה, השקיעו בזה. לא במדידה של מי עושה את זה יותר, אלא עשו זאת כי חשוב לכם להיות ביחד.ואם זה לא עובד לכם, ואתם מתקשים להשקיע, ואם צריך, לכו ליעוץ זוגי, כדי לקבל הדרכה, הבנה הדדית טובה יותר, והסתכלות חדשה אל עולמכם הרגשי והאינטלקטואלי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083