טיפול מיני: צרכים וקשיבה

תאריך פנייה: 28.09.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
קרן
לא יודעת איך לצאת מהמשבר
28.09.2010 • 01:07

שלום רב
אני בת 37 נשואה +2.נשואים תשע שנים ,ביחד 17.מאז ומתמיד לא היינו מסונכרנים לגבי הרצונות המיניים שלנו. הוא טיפוס מאוד מיני,מבחינתו כל יום, אני פחות. בפועל מקיימים יחסי מין בממוצע 3 פעמים בשבוע.לפני כשבוע בעקבות סירוב שלי הוא החליט שזהו, הוא לא רוצה לשכב איתי יותר, גם לא לגעת בי יותר בכלל, שמבחינתו הוא סבל כל השנים האלו מחוסר רצון שלי ושהוא מבחינתו זוגיות מושתתת רק על יחסי מין יומיים ואני לא רוצה מספיק, לא מקדישה מספיק זמן בזמן האקט עצמו ובטח לא מגוונת.היינו בטיפול זוגי לפני שלוש שנים היה שיפור מסוים וזהו. הוא חשב שהמטפלת הצדיקה אותו בהכל. זה מצטייר כאילו אנו שני קצוות אבל במציאות עד היום בסה"כ היינו בסדר גמור בלי משברים ודיברנו על הדברים. כרגע הוא חושב שזה המצב ומכיוון שאי אפשר לשנות לא אותו ולא אותי אז הוא לא רוצה יותר כלום.אני כותבת כי איני יודעת איך לדבר איתו כעת, הוא לא מוכן לדבר איתי למעט " דיבור טכני". אני פגועה והולכת לישון בוכה כל יום.אני יודעת שהוא אוהב אותי ואני אותו , ניסיתי לומר לו מה מפריע לי ביחסים המיניים שלנו (יותר מגע לפני, לתת לי לסיים את עיסוקי היום כדי להתפנות לענין)הוא ביטל את כולם.הוא בפינה ואני לא מצליחה להוציא אותו ממנה ... מה עושים??

ד"ר אורן חסון
צרכים שונים
29.09.2010 • 00:45

קרן יקרה,
קבעי לכם תור לטיפול מיני. כמעט כל מטפל מיני (חפשי באתר שלאיט"ם - האגודה הישראלית לטיפול מיני) הוא גם עוסק בפסיכותרפיה וטיפול זוגי. בעלך אמנם יגיע לשם כדי להשיג את מטרותיו המיניות, אבל בדרך, בעת הטיפול, יצטרך גם להקשיב לצרכים שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
קרן
צרכים שונים
29.09.2010 • 13:49

דיברנו. הוא אינו מוכן ללכת לטיפול. חושב שניסה 17 שנה לעשות את המאמץ ושזה מאוחר מדי.חושב שכששני אנשים כל כך שונים מבחינת הצרכים המיניים שלהם זהו שוני שבלתי ניתן לגישור.אמרתי את הדברים שמפריעים לי, טוען שזה רק הקוסמטיקה שמשנה לי...אמר שהציע המון דברים ושאת כולם קטגורית פסלתי. כנראה שהוא צודק ושהבאתי את זה על עצמי...לא יודעת איך להמשיך מכאן

ד"ר אורן חסון
תקווה וסבלנות, אם עדיין יש.
01.10.2010 • 14:35

קרן יקרה,
קצת מסובך. מבינה? כשאתם מסכמים 17 שנה במשפט אחד של קונפליקט, הקונפליקט בלתי פתיר. אין ספק בכלל שיש הרבה מעבר למשפט הזה, הן בחוסר האמון בשינוי, הן בנסיונות, והן בכעסים וטענות על דברים אחרים, והן במריבות עם השנים והדרך שבה ניהלתם אותן.אני לא יודע מהי הקוסמטיקה שלך, אני לא יודע מהן ההצעות שלו (פרט לסקס כל יום), וזה דברים שאתם צריכים לפתוח מחדש. זה לא רק הסקס כל יום לעומת סקס שלוש פעמים בשבוע. ואת כל הדברים האלה אתם צריכים לפתוח ביעוץ זוגי, ולהערכתי, ביעוץ זוגי ומיני גם יחד, כי אז הנושא הזה, תדירות הסקס, לפחות יעלה על השולחן בקלות רבה יותר – מה שאמור לרצות גם אותו, ודרכו יעלו אחר-כך כל יתר הדברים. בכל מקרה, כדי להתחיל תהליך כזה צריך קצת תקווה (ונסי לעורר אותה בו, ולטעת בו תקווה, כמו הנכונות שלך ללמוד לשנות את התחושות שלך, בעזרת עזרה מקצועית), וכדי ליישם אותו צריך סבלנות. אני מקווה שעוד יש לכם משהו משניהם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083