צורך מיני לאחר לידה: מה לעשות
סתיו
סקס וזוגיות בהריון
⌄
ד"ר חסון שלום
רב,אני נמצאת בחודש השמיני להריוני הראשון, בת 28, נשואה שנתיים, נמצאת עם בן זוגי שלוש שנים.לצערי, מאז שנכנסתי להריון אין לי חשק מיני בכלל. קיימנו יחסי מין מספר פעמים אבל לא נראה לי שזה מספק את בן זוגי. לפעמים הוא מנסה ורוצה לקיים יחסים, אך בדרך כלל זה קורה בשעות ערב מאוחרות שאני כבר ממש נפוחה, כאובה ועייפה. אני נורא רוצה לשנות את התחושה שלי אבל אני מרגישה שאני לא יכולה.הבעיה שלי היא שהרגשתי באזשהו מקום שהוא וויתר עליי בקטע המיני ולצערי הוא מספק את עצמו על בסיס יומי על ידי צפייה בפורנו- וכבר לא מנסה לקיים איתי יחסים. בעבר הוא גם היה צופה בסרטי פורנו והיינו גם צופים ביחד אבל גם מקיימים יחסי מין במקביל.ראוי לציין שיש ביננו קירבה וחיבה כמו קודם- נשיקות, חיבוקים, אהבה ויחסים מאוד טובים.העניין הזה מאוד כואב לי ומציק לי. האם תוכל להציע או להמליץ על פיתרון?תודה וחג שמח!
ד"ר אורן חסון
ברגע שתהיי מוכנה...
⌄
סתיו יקרה,
אני מציע שתדברו על זה באופן חופשי. אחרי הכל, כרגע את מחוץ למשחק המיני. סביר להניח שגם מייד לאחר הלידה תהיי מחוץ למשחק הזה. הוא לא מחפש אשה אחרת, אלא לספק את הצורך המיני שלו. לגברים זה אכן צורך, כי הזרע הנוצר צריך להתחלף, בין אם בדרך של יחסי מין, או של אוננות, או בדרך של קרי לילה – אבל בכל מקרה, המחשבות המיניות קיימות. נסי לאפשר לו את זה, ולהראות לו שאת מבינה את הצורך שלו, ובכך תכיני את שניכם לשלב הבא, שבו תוכלו להחיות מחדש את המיניות שלכם, ברגע שתהיי מוכנה.