יחסים: עדיף לי איתו

תאריך פנייה: 24.10.2016 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ליה
לבטים לגבי קשר קיים
24.10.2016 • 06:35

שלום,
כתבתי כאן בעבר ב30.8.15 על מערכת יחסים שאינה בלעדית. בעקבות הצעתך החלטתי להישאר עם הבחור שבינתיים סיים את הקשר הקבוע שהיה לו עם הבחורה הנוספת, אך מפעם לפעם ממשיך להיפגש עם אחרות. הוא טוען שהוא זקוק ל"גיוון" וזה משהו שאני לא יכולה לתת לו. כמו כן הוא טוען שאני בת הזוג שלו וזה לא אמור להפריע לי כי אני ממשיכה לקבל את מה שאני מקבלת. לעתים יוצא שמספר חודשים הוא רק איתי אבל זה לא בגלל שהוא לא רוצה אלא בגלל שהוא לא מוצא שהרי הוא כל הזמן במצב של חיפוש תמידי לעתים יותר ולעתים פחות. אני יודעת שזה נשמע מטורף שאני עדיין איתו ואף אחת אחרת לא הייתה מוכנה לסבול את זה, אבל כשאני איתו כל כך טוב לי שאני מנסה להדחיק את השריטה העמוקה וההרסנית שלו. בינתיים הקשר בנינו העמיק, יש פעילויות משותפות יחד , אנו נפגשים מעט יותר מאשר התדירות שהייתה, הסקס נותר מדהים ואני כביכול סולחת לו על התנהלותו, אבל בפנים אני יודעת שזה לא נורמלי ופוגע בי. אני לא יכולה לפתח קשר עם גבר אחר שיכול להיות נאמן מכיוון שאני כל כך אוהבת אותו וכרוכה אחריו. לעתים רחוקות אני מנסה ונפגשת עם אחרים אך זה כל כך לרדת ברמה בכל מובן שיש שאני ישר דוחה אותם. הבחור המדובר כל כך יפיפה בעיני, חכם ומקסים, שנון ומצחיק שכולם נראים חיוורים לעומתו אבל הוא לא שלי. מצד שני כשאני איתו אז התחושה שהעולם עוצר מלכת והוא הכי שלי. אני רואה לנכון לציין שוב את המצב המורכב שלי שאני בודדה. אין לי לא משפחה תומכת ולא חברות (יש לי אופי די סגור וקשה לי לפתח קשרים) הוא מודע לזה ודי מנצל את זה לטובתו. אני גם לא ניידת אז הוא אוסף אותי ולוקח אותי למקומות בילוי. השאלה האם אני לא מבזבזת את שנותי על מישהו שאין לי עתיד איתו? אני חוששת שאם אעזוב אותו תהיה לי התמוטטות נפשית. מצד שני קשה לי לפתח קשר אחר גם כך. אם לא אהיה איתו הסבירות שאהיה לבד גבוהה מאוד. כמו כן אני לא בקטע של להביא ילדים כבר הייתי בפרק הזה. בחלומות שלי הייתי רוצה להיות בזוגיות מחייבת ויציבה עם אחד כמוהו אבל אם זה לא קרה עד עכשיו איתו זה גם לא יקרה. כל עוד הקשר נמשך בפורמט הנוכחי הוא יתקיים. אם ארצה מעבר (כגון מגורים משותפים/מחויבות) הוא ייגמר. האם אני מזיקה לעצמי עם הקשר הזה? מה לעשות? עדיין יותר איתו מאשר בלעדיו ואם היה לי כל כך רע הייתי עוזבת, אבל המחשבה שזה יישאר ככה ואני מבזבזת את שנותי מטרידה. אני אישה נאה ואינטליגנטית וראויה לקשר זוגי נורמלי ובריא.

ליה
תיקון
24.10.2016 • 06:38

עדיין יותר איתו=עדין יותר טוב לי איתו