יחסים: קושי, מיניות ותקשורת
zixd
זוגיות במשבר ונידה.
⌄
שלום.
אני נשוי בערך 17 שנים
כמובן שבמשך הזמן היו עליות וירידות ביחסים.
אך במשך 7 השנים האחרונות אשתי החליטה שהיא שומרת נידה .
כהגדרתה זה לשמור על הבית.
אחרי שהתאפקתי 7 שנים נשבר לי.
מאז ההריון האחרון שלה כלום לא מתפקד רגיל מה שאומר שיכול להיות שבוע סקס ואז שבועיים נידה. כי המחזור שלה לא סדיר.
ובשבוע או שבועיים שכן מקיימים יחסים אז התדירות 2-3 פעמים בשבוע וגם זה בקושי כי היא עייפה או שטויות כאלה.
גם בנידה אני סובל. מה קרה עם פינוק חד צדדי של ירידה?
אני הייתי עושה את אותו הדבר אם לא הייתי יכול לתפקד.
איך בדיוק נידה שומרת על הבית אם אני במחשבות ללכת לבחורות אחרות כי אני לא מסופק בבית.
כשאני אומר לה את זה אז היא אומרת "לך למישהי אחרת אבל אין לך לאן לחזור"
אולי אני כותב לא בצורה הכי יפה לקריאה אבל הכל נכתב מעצבים.
חייב עזרה בדחיפות.
גם 6 שנים טיפול זוגי לא עזרו
אז מה כן יעזור?
ד"ר אורן חסון
אולי בכל זאת
⌄
zixdיקר,
לפעמים, כמו במכתב שלך, אני מרגיש שאני רואה רק את הקצף שעל פני המים. למשל, כתבת שמאז ההריון האחרון שלה כלום לא מתפקד רגיל, אבל אני לא יודע אם אתה מדבר על חמש שנים או על חודשיים. וכאשר קיום יחסים אפשרי - אתה מתלונן על 2-3 פעמים בשבוע בלבד, ומתייחס לעייפות שלה, שבגללה זה לא יותר מזה, כשטויות. אני מבין את הקושי שלך כשבאופן חד צדדי היא מפחיתה את כמות יחסי המין שלכם. אני באמת מבין את זה. אבל אולי היא גם מגינה על עצמה מפניך. גברים רבים היו שמחים לו היו עושים זאת פעמיים-שלוש בשבוע, ואני מבין שלפני הגדרת הנידה שלה זה היה יותר. נשים רבות היו מרגישות נלחצות מבעל שרוצה יותר. וכן, יש מקרים, אם כי פחות, שבהם זה הפוך. כך שיכול להיות שאשתך צודקת, בנימוק שלה, שזו דרכה לשמור על עצמה, כי היא פחות מינית ממך, ולכן, אם אין לה דרך אחרת, זו דרכה לשמור על הבית.אני לא אומר שזה כך, אני אומר שזה בהחלט יתכן. מצד שני, הייתי באמת שולח אתכם לטיפול זוגי, כדי לאפשר דיאלוג טוב יותר - נראה לי שזה נדרש, כאשר התקשורת ביניכם הופכת להיות כבר לסוג של איומים, אבל אתה אומר ש 6 שנים של טיפול זוגי לא עזרו. אני לא יודע באיזה טיפול הייתם ומתי, ואני לא יודע למה זה עזר ולמה זה לא. יתכן שזה עזר לה, אבל לא עזר לכך שהצורך המיני שלה או הרצון שלה להתקרב אליך יגברו, או שהעייפות שלה תרד, ולכן - בנושא הזה, של יותר סקס, זה באמת לא עזר. מה שבטוח הוא שהטיפול שהייתם בו לא עזר לך לקבל את המצב. מכיוון שאני לא יכול להועיל לך יותר במסגרת של הפורום הזה, פרט מלומר לך שיש לכם קשיים בתקשורת, ושיש צורך להקשיב יותר ולדבר יותר, ושאולי הפיתרון אינו בהכרח יותר סקס, אז הדרך היחידה שלי היא לומר לך: אולי בכל זאת טיפול זוגי.