האם היא אמיתית? - שבוע הכרות

תאריך פנייה: 30.03.2016 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חגי
זוגיות חדשה שמתקרבת
30.03.2016 • 20:29

ערב טוב שמי חגי בן 25 (מזל בתולה הדגשתי את המזל כי בהמשך תדע למה אני מתכוון)
הכרתי בחורה לפני כשבוע באתר הכרויות הייתה לנו שיחה טובה גיליתי ונוכחתי לדעת שיש לנו לא מעט דברים משותפים כבר באותו יום שוחחנו לא מעט והיא באה לי ביציאה שמשעמם לה אז באופן ספונטני היא נענתה להצעה וניפגשנו באמת שהייתה הכרות טובה התחברתי לאופי שלה במהירות והדייט הראשון הסתיים יפה מאוד בדייט השני שיצאנו הייתה גם דייט מעולה אני יהיה איתך אמיתי היא בחורה די מחוזרת היו לה הרבה מאוד שיחות באותו ערב אבל היא כיבדה ולא ענתה לטלפון וזה השאיר לי חיוך מאוד גדול אומנם לא הראיתי לה את זה אבל בתוך תוכי התמלאתי שמחה אתה הולך להרוג אותי על מה שעשיתי בדייט השלישי כי אני גם מופתע מעצמי במהלך היום של היום השלישי דיברנו בטלפון וקבענו להיפגש היא כמובן הסכימה וסיימנו את השיחה בשעה מסויימת להיפגש אם נחזור למזל שלי שהוא מזל בתולה לא שאני מבין באסטרולוגיה אבל אנשי מזלות בתולה הם אנשים מאוד פרפקציוניסטים למעלה גם אנשים מאוד קיצוניים אני די עובד על זה.. חח טוב לעניינו התקשרתי לבחור שעובד בנמל הרצליה ואמרתי לו שאני רוצה לסגור שייט לי ולבת זוג שלי באמת שזה לא בא ממקום של להרשים או לקנות אותה או להיתחנף זה בא ממקום שאני פושט רוצה להפתיע אותה טוב הגיעה השעה 9 וחצי התארגנתי לקחתי את הרכב והתחלתי ליסוע פתאום לא היה מענה מצידה הייתי קצת מבולבל אבל לא נתתי לבילבול לנצח אותי הגעתי לרחוב שהיא גרה למזלי זכרתי את המספר ולאחר כמה דקות של מחשבות החלטתי שאני דופק בדלת של הבית שלה ולא אכפת לי מה יקרה כי אני החלטתי שאני יהיה אני ולא יתנהל לפי ספר חוקים של זוגיות דייטים אהבה ומערכות יחסים כשהיא פתחה לי את הדלת היא הייתה בהלם מופתעת היא לא עיקלה את מה שאמרתי לה חשבתי שפה נגמר הסיפור היא הסבירה לי שהיא הייתה במקלחת והיא אמרה לי שאני משוגע עם חצי חיוך התנחמתי בחיוך הזה אני חושב שהכרתי את עצמי לזכור אותו עד השייט כמובן שהיא באה איתי התנדדתי קצת ממחשבה למחשבה שאולי זה הולך להיגמר אבל לא הרשתי לעצמי להראות לה את זה באמת שהדייט השלישי עבר מעולה לפני יום היא הרימה לי טלפון ואמרה לי שהיה לה כיף ולא היה לה חיבור כזה אם אף אחד לפעמים אני מרגיש שהיא מרוחקת מימני ולפעמים היא מראה לי שהיא הכי בעניין אני לא יודע אם זה בא ממקום של זיוף או ממקום אמיתי איך אני יכול לעקל הרגשה כזאת האם יש כלשהם סממנים לדעת אם הבחורה היא משחקת איתי או שהיא באה ממקום אמיתי
דרך אגב היא בת 22 ובוגרת מאוד לגילה זה יומרני מצידי להגיד את זה כי חיבור בין גבר לאישה יכול להיפרש בצורה אחרת בעייני מישהו אחר אשמח לדעת מה אתה חושב

ד"ר אורן חסון
האם היא אמיתית? - אולי.
31.03.2016 • 19:29

חגי יקר,
אתם מכירים רק שבוע, ויצאת הרבה מאד ביחד יחסית לשבוע הראשון של ההכרות, ועשיתם הרבה מאד יחסית לשבוע הראשון של הכרות. מכיוון שאתה לא מכיר אותה מספיק טוב לאחר שבוע, ומכיוון שהציפיות שלך כרגע בשמיים, אתה לא בטוח אם הטוב הזה ימומש, ואם היא "אמיתית". זה משהו שלוקח זמן לדעת, עם ההכרות ועם הסימנים הקטנים והגדולים שאתה אוסף עם הזמן. באופן אבסורדי, ככל שאתה מסוגל טוב יותר להתמודד עם אכזבות ונפילות, כך תהיה מסוגל טוב יותר להרגיע את עצמך, להיות טוטלי פחות, ומוכן יותר לתת לזמן לעשות את שלו מבלי להילחץ ומבלי להלחיץ אותה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083