התחלת קשר: יוזמה או המתנה?

תאריך פנייה: 09.03.2016 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מאירה
זוגיות בפרק ב'
09.03.2016 • 14:38

שלום רב.
אני אשה אלמנה בת 60.בעלי נפטר לפני שנתיים וחצי.לפני חודש וחצי פגשתי גבר בן 68 שגם הוא אלמן,שלוש וחצי שנים.ברצוני לציין כי שנינו דתיים לאומיים.אנחנו מבלים די הרבה,הופעות.הצגות וסרטים.מה שמפריע לי שאני מרגישה שאנחנו לא מתקדמים בנושא הזוגיות.לא מחזיק אפילו בידי.הולכים אחד ליד השני כמו ידידים.מצד שני כשפגשנו במקרה קרובת משפחה שלו הציג אותי כחברתו.מאד נעים לי בחברתו ואיני יודעת איך לקדם את הענין.
תודה.

ד"ר אורן חסון
יוזמות
09.03.2016 • 22:18

מאירה יקרה,
זו התחלה. יתכן שהוא נבוך עם תחילת קשר, ובעיקר בשל הרקע הדתי שלך לא בטוח בעצמו מה נכון ומה לא, ואם לגעת בך או לא, ואולי הוא חסר ביטחון ולכן לא מנסה, או כל שילוב של השניים. פשוט זה לא. אבל יתכן שאם לא תזמי יד ביד, זה לא יקרה בקרוב. ואולי אם לא תזמי נשיקה על הלחי, הוא לא ינסה לנשק על השפתיים. לא כי הוא לא רוצה, אלא כי הוא לא יעז. ואולי הוא באמת לא רוצה יותר מכך, כי אין לו צורך. אני לא יודע מה נכון ומה לא, אבל יתכן שאם לא תחכי עוד קצת, ואם לא תנסי בעצמך קצת להתקדם, הוא לבדו יתקשה להתקדם. שאלי את עצמך אם זה מתאים לך. זו רק התחלה, ואתם לא מכירים זה את זה היטב. יתכן שתרצי לתת לו צ'אנס בעזרת יוזמה שלך, ויתכן שלא. זו נקודה למחשבה עבורך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083